Kako izgubiti težo v enem tednu? 20 preprostih nasvetov za izgubo teže | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako izgubiti težo v enem tednu? 20 preprostih nasvetov za izgubo teže

Kako izgubiti težo v enem tednu? 20 preprostih nasvetov za izgubo teže

20 Hujšanje Nasveti

1) pitje vode

Voda je zelo pomembna "sestavina" za zdravo hujšanje, ne samo, da lahko pomaga povečati vaš metabolizem, pa tudi, lahko voda vam z občutkom polnim želodcem. Pogosto, ko smo lačni, smo, pravzaprav, žejen. Zato poskrbite, piti vsaj 8 kozarcev vode vsak dan, še posebej, če ste resni o prelivanje teh dodatnih funtov.

load...

2) Ne izpuščajte obrokov

Najprej, preskakovanje obrokov lahko upočasni vaš metabolizem, ki v zameno, lahko bi bil postopek hujšanje zelo počasi in težje. Tudi, če ste izpuščajte obrokov, bo vaš občutek lakote rastejo še več, tako da bo skušnjava, da bi preveč jesti postal še večji.

3) Nič več sode

Izogibajte pitne soda in drugih sladkih pijač, saj so pakirani z veliko kalorij in sladkorja, da ne boste niti opazili. Ali ste vedeli, da lahko koksa vsebuje 39 gramov sladkorja? Zato je uživanje te vrste pijače, zagotovo, ne bo vam pomaga, da izgubijo težo, še posebej, če želite videti hitre rezultate.

load...

4) Kako hitro shujšati? Zmanjšajte velikost obroka.

No, to ne pomeni, da morate zmanjšati svojo velikost porcije na nič, to ne bi smel biti zelo majhna; hrana, ki jo jeste, še vedno vas oskrbi z vso potrebno energijo za življenje je, če pa je celo nekoliko zmanjšati velikost vaše obroke (na primer s ¾), bodo rezultati hujšanje vidni tako hitro, kot je v enem tednu.

5) Vaja da izgubijo težo

Če se sprašujete, kako shujšati v enem tednu, lahko šport zagotovo pomagala. Tukaj je nekaj top najbolj učinkovitih vaj, ki vam lahko pomagajo shed funtov: tek, hoja, step aerobika, plavanje, kolesarjenje, eliptični gorilnikom, ples, Zumba in hišo čiščenje. 😉

6) Sveže sadje in zelenjava

Če si lačen med obroki, prigrizek na sveže sadje, jagode in sveže zelenjave. Ti zdravi prigrizki bodo pomagali povečati vaš metabolizem in negujejo svoje telo z vitamini, zdravih hranil in vlaknin, ki vam pomaga izgubiti težo na zdrav način.

7) Dobili dovolj spanja

Ne samo zdravo odmerek dobrega spanca bo normalizirati vaš metabolizem, ki je eden od bistvenih "sestavine" za zdravo hujšanje, ampak tudi, bo dobro ostalo zmanjšali raven stresa in preprečijo, da "čustveno" prehranjevanja.

8) jesti 6 manjših porcij dnevno namesto 3 Velike

Jedo bolj pogosto, a manjše obroke lahko povečajo vaš metabolizem, ki vam pomaga izgubiti težo skoraj brez truda.

9), 7 dni zdravi načrt prehrane

Če se sprašujete, kako shujšati v enem tednu - 7 dni zdrav načrt prehrana lahko zagotovo pomaga. Delo, koliko hrane morate dnevno (to je bolje, da to storite skupaj s svojim dietetik), ob upoštevanju trenutne prehranjevalne navade in cilje, izguba teže. Prav, dobil si prenosnik in si zapišite vse, kar jeste vsak dan, vam bo pomagal slediti, porabljenih kalorij in biti bolj disciplinirani. Ko ugotoviti vaš 7 dni zdrava prehrana načrt, se prepričajte, da vključuje sadje, zelenjavo, pusto beljakovin in celih zrn v svoj seznam.

10) Vključi sveže iz juhe v vaši prehrani

Raziskave kažejo, da jedo juhe redno, ne samo izboljša prebavni proces in povečati vaš metabolizem, temveč tudi, da vam lahko pomaga izgubiti lažje težo.

11) Manjši plošče

Uporaba manjših plošč je psihološki trik, ki vam lahko pomagajo, da bi jedli manj, zato shed dodatnih kilogramov.

12) Omejite vnos kalorij

Omejevanje vnos kalorij lahko zagotovo vam pomaga, da izgubijo to dodatno težo; V ta namen bi verjetno morali načrtovati vse svoje obroke vnaprej, glede na vaše dnevne potrebe kalorij (to bo odvisno od vas starosti, višine, teže in ravni dejavnosti).

13) Popijte kozarec vode pred obrokom

Pitje kozarec vode pred prehranjevanja lahko pomaga boste počutili polni hitreje in to z manj hrane.

14) Smart nakupov

Prvič, nikoli ne gredo nakupov lačen. Drugič, ne grem na tistih področjih trgovine, kjer se lahko skušal kupiti piškote, čips, sladoled, sode, pizze in drugo nezdravo, pitanje in predelane hrane.

15) Medtem ko je v restavraciji...

Greš na restavracijah redno lahko izjemno poveča svojo težo, zato poskusite zmanjšati na restavracije ali je pripravljena na bolj zdravo izbiro, ko se naročite: izbral pusto meso ali ribe s solato, namesto testenin ali pico, in imajo sadna solata za desert, namesto sladoleda ali torto.

16) Ne preskočite zajtrka

Ne samo, da lahko zdrav zajtrk vam oskrbo z vzpodbudo energije zjutraj, ampak tudi, da vam bo pomagal, da bo vaše lakote v zaliv kasneje čez dan, tako da boste prigrizek manj. Gre za kombinacijo sveže sadje, beljakovin in celih zrn, pri pripravi zajtrk.

17) Energijo se z glasbo

Kot sem že zgoraj omenil, vadbo lahko učinkovito pomaga, da izgubijo težo, ampak kaj lahko dodate še bolj spodbuda, da si delajo rutinsko je dober, ritmično, spodbuden glasba. Nalaganje vam mp3 predvajalnik z vaših najljubših pesmi in zadeti telovadba trdo delati za želeno sliko.

18) Izogibajte nočno prehranjevanje

Ne bom vam povedal, prenehati jesti po 6. Uri, ker je lahko zelo težko, še posebej, če ste ponoči sova. Prenehajte jesti vsaj 3 - 4 ure pred spanjem.

19) izrez bel kruh in testenine

Zamenjajte bel kruh in testenine z bolj zdravih alternativ, kot so polnozrnati kruh, beljakovin bogata živila (ki so odlični mišičnih gradbeniki) in zelenjavo - vir vlaknin.

20) se odtehta sami

Stehtamo se vsake 3 dni (vendar ne naredi preveč pogosto, čeprav), da vam bo pomagal, da spremlja vašo telesno težo in ostati motiviran.

Upam, da si ugotovila, da ti nasveti hujšanje koristno.

Vas prosimo, da delite svoje ideje o tem, kako izgubiti težo v enem tednu v razdelku komentarju spodaj.

Ostani lepa in zaklad sami!

load...