Kako izrezati rafinirani sladkor iz prehrane? 10 koristnih nasvetov za zdravo prehranjevanje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako izrezati rafinirani sladkor iz prehrane? 10 koristnih nasvetov za zdravo prehranjevanje

Kako izrezati rafinirani sladkor iz prehrane? 10 koristnih nasvetov za zdravo prehranjevanje

Rezanje rafiniranega sladkorja iz vaše prehrane lahko zelo težko. To je ne samo o sladkorju, ki jih dodate na vaše pijače in hrana, ki jo lahko merimo, ampak gre tudi za sladkor, ki se doda proizvajalci živilom, tako sladka in slana, kar je veliko težje nadzorovati. Sladkor, čeprav je bila povezana s številnimi resnimi boleznimi, in ne samo povezano s povečanjem telesne mase, tako da tukaj je deset načinov, da lahko posekali ali izrezan rafiniranega sladkorja v vaši prehrani:

1. Stop pitje sladkane soda in jesti sladkarije

Začnimo z očitno eden izmed najlažjih nasvetov o tem, kako zmanjšati iz rafiniranega sladkorja off vaše prehrane - izrezan soda in sladkarije, bo to drastično takoj zmanjšati vnos sladkorja. Ena pločevinka navadne sode lahko vsebujejo do okoli deset žličk sladkorja, tako da delo, koliko pločevinke pijete na dan, pomnožimo z deset, to je, koliko sladkorja ste ob na krovu in da je brez vsega sladkorja iz druge hrane, ki jo pojemo.

2. Preverite oznake za dodanega sladkorja

Sladkor je dodal proizvaja veliko različnih vrst hrane, in to ne samo sladke jedi, ki jih morate preveriti, veliko slane hrane dodan sladkor preveč. Preverite oznake za dodanega sladkorja in ne pozabite, da morda ne bo imenovan enostavno sladkor. Dodano koruzni sirup, sirup, fruktoza, maltozo, laktozo, itd,... So vse to pomeni, da je bilo dodano sladilo.

load...

3. Izberite modro, če jedilnico ven

Morda misliš, da z izbiro solato, so si izbrali zdravo možnost, vendar pazi za preliv! Večina solatni prelivi so obremenjena s sladkorjem in tako, izničile pozitivne učinke na zdravje izbiri solato na prvem mestu.

4. Izrežite rafiniranega sladkorja postopoma

Še en nasvet o tem, kako zmanjšati iz sladkorja iz vaše prehrane je - to storite postopoma in počasi. Ob sladokusce zveni tako nedolžen, vendar v resnici, kaj doživlja, je hrepenenje, tako kot vsi drugi. Če vam morali zadovoljiti svojo potrebo po sladkorju, potem jedo le zelo majhen del sladke hrane ali naravnih sladkornih nadomestkov (ampak o tem, malo kasneje), se bo in da izpolnjuje hrepenenje, medtem ko se navadiš, da bo brez. Nato še naprej zmanjšujejo količine sladkorja, dokler se ne boste počutili nobene potrebe za to več.

5. Ne kupujte pripravljenih jedi

Celo tako imenovane zdrave ali organske-pre primerjavi obroki pogosto vsebujejo dodan sladkor, zato je najbolje, da jih vse izogniti skupaj. Najboljša možnost je, niti ne, da kateri koli doma, nato pa vas ne bo zamikalo; doma kuhano hrano, je veliko bolje za vas vsestransko in nekako veš, kaj si dal v.

load...

6. Zmanjšajte rafinirano uporabo sladkorja v vaši kuhinji

Lahko verjetno zmanjšati ali izrezan sladkor v večini vaših domačih receptih preveč, in ne boste niti opazili razliko. Lahko uporabite naravno sadjem ali z medom, namesto rafiniranega sladkorja, dodati sladkosti in začimbe, kot so cimet, vanilija in meto lahko dodate sladek okus mnogim jedem.

7. Napolnite se z zelenjavo namesto

Ko se počutite Pang lakote, je zelo verjetno, da boste dosegli ravno v sladkih zdravljenje; tako, namesto, napolni se z veliko nizko kalorično, svežih in hranljivih zelenjave z vaše obroke in se izognili pozivam, da ne pretiravajte z rafiniranih bogata živila sladkorja.

8. Rafinirana nadomestki sladkorja

Samo zato, ker trgovina kupil izdelek, pravi, da "vsebuje sadje", to ne pomeni, da je zdrava in to ne pomeni, da to ni pakiran z dodanim rafiniranega sladkorja. Najboljši način, da bi dobili sadni okus je od dejanskega sadja. Vsebuje sladkor, tako da bo izpolnila svoje hrepenenje, ampak to je naravni sladkor in je veliko manj od tega v sadju, kot je v sladko, izdelan, prigrizek. Tukaj je nekaj mojih najljubših nadomestkov sladkornih: med, rozine, datumi, brusnice, kompotih Banana, marelice, mango, itd

9. Pazi za žita za zajtrk

Mnogi, navidezno zdravi, žitni kosmiči vsebujejo dodan rafiniranega sladkorja preveč, zato skrbno preverite oznake in izberite tiste, označene kot da nimajo dodanega sladkorja ali soli, nato pa dodamo pridih je sladkost z nekaj narezano sveže sadje, medu ali škropljenje posušene sadje in oreščki.

10. Eksperimentirajte z novimi okusi

Drug velik namig o tem, kako zmanjšati iz sladkorja iz vaše prehrane je - eksperiment z novimi okusi. Obstaja veliko načinov, da uživajo hrano, ki ima malo ali nič rafiniranega sladkorja. Lahko si pomaga z eksperimentiranjem z novimi okusi in okus izkušenj, da hrano zanimivo. Obstaja toliko zdrave sladice recepti, zato poskusite dodati več začimb in zelišč (cimeta, vanilije, mete...) na svoj kuhanje, namesto sladkorja in kuhamo heartier, tolažilne, živila, kot, kot so enolončnice in juhe, da bi vas, da toplo, žareč občutek v notranjosti in vam bo pomagal sprejeti svoj um sladkorja.

Kako izrežemo sladkorja iz vaše prehrane? Imate svoje zdrave prehranjevalne nasvete in skrivnosti? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...