Kako ohraniti dobro zdravje? 21 preprosti nasveti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako ohraniti dobro zdravje? 21 preprosti nasveti

Kako ohraniti dobro zdravje? 21 preprosti nasveti

Bi vsi radi, da se zdravi (no, večina od nas bi), vendar nismo vsi pripravljeni delati stvari, ki bodo za zdrave ljudi. Še veliko rekvizitov za biti zdravi, so zelo enostavna. Oni so tako preprosta, v resnici, da je lahko vsakdo to delali.

Torej, če ste iskali, da postane bolj zdravo osebo, in če želite to storiti na enostaven način (ne delajo neutrudno vsak dan dogaja na dieti detox), zakaj ne si oglejte na našem seznamu je 21 preproste stvari, ki jih lahko storite vsak dan, da postane veliko bolj zdravo osebo. Ti nas boš zahvalil za to.

1. Pojdite v posteljo

V resnici, ne pojdite v posteljo. Pojdi v posteljo ob spanjem. Po mnenju nekaterih je spanje videti kot tretji steber zdravja. To bi moralo biti dovolj, da vas prepriča svojega pomena. Brez dovolj spanja, smo ugotovili, da je težko, da bi spomine, mi pa zdi, da je težko biti pozorni in osredotočeni zjutraj.

load...

Poleg tega lahko pomanjkanje spanja vodi do slabega imunskega sistema, slabo razpoloženje in telesne mase. Vse to so katastrofalno. Če se želite prepričati, da so vaši bedtimes ni več neredno, in se prepričajte, da ste prenehali hitting sena na 2h zjutraj preden se je na 6. Ure zjutraj, ustvariti spanjem, da boste držijo. Pozabite na delo, pozabi preverjanje vaše e-pošte - pojdite v posteljo!

2. Ali Vaja uživate

Eden od razlogov, mnogi od nas se ne trudim, da izvaja v ponudbo, da postane bolj zdravo, ker smo preprosto ga ne uživajo. Mi ni všeč ideja teče za 2 milj, ali za znoj delajo gor dol v telovadnici. In tako smo se izognili izvajanju v celoti.

Ampak, če lahko najdete vaje, ki jih dejansko uživajo, boste veliko bolj verjetno, da ostane gor in bolj zdravo. Na primer, zakaj ne traja zabaven šport, kot so odbojka, hokej ali nogomet? In če vam ni všeč teče, zakaj ne bi dobili na kolesu?

load...

3. Upočasni Second

21s stoletja je vse vrvež. Živimo svoja življenja na tak blazen tempo, ki smo hiteti, da bi dobili od točke A do točke B. Zato nikoli ne vzemite čas, da se sprostite in preprosto uživati ​​v življenju. Namesto tega smo preveč zaposlen prehitre vožnje s telefonskimi klici, bombardiranje v sestankih in astronomska po avtocesti v naših avtomobilih.

Torej, naš naslednji namig o tem, kako ohraniti zdravje, je, da si vzamete nekaj minut iz vašega dan samo usesti, se sprostite in opazujte malo stvari v življenju. Vonj nekaj vrtnice, kap konje (ali psi), da obrazov v oblake. In bolj kot karkoli, traja nekaj globokih vdihov!

4. Živo približala delo

Ko živite daleč stran od dela, morate potovati dlje. To pomeni, da moraš vstati prej vsak dan, kar vedno pomeni, da dobijo manj spanja. To je slabo samo po sebi, ko pa dodate zastoje moraš sedeti s pomočjo, kot tudi vse jeznih voznikov in slabega vremena so, imaš zelo poudaril, zelo si izčrpana.

Za rešitev te težave, vam predlagamo, da skrajša vozi s premikanjem bližje delo. Boste mogli spati dlje, in ne boste imeli stresa, ki prihaja z pridobivanje zaljubljen v teh obupnih prometnih zamaškov. Juhu!

5. Cut nepotrebnih Sugar

Sladkor je povsod. To vemo. Obstaja nekaj sladkorja, ki jih ne morem odpraviti iz vaše prehrane (in konec koncev, tvoja kri potrebuje določeno količino sladkorja), vendar pa so vsekakor nekaj sladkorji lahko izgubili.

Torej, medtem ko si ne bomo vas prosi, da gredo na celotne prehrane brez sladkorja pred trpijo zaradi odstopa, kar zahtevamo, je, da izrežemo vse nepotrebne in, kar je najpomembnejše, umetnih sladkorjev. To pomeni, piškote, sladoled in pecivo po vašem obroku. To pomeni tudi zamenjavo vaše predpakiranih pomarančni sok pri zajtrku za sveže iztisnjen eno, izbira sadja namesto bonboni za posladkate, in zmanjšuje količino sladkorja, ki jih sprejme v kavo. Če boste znebili vseh sladkorjev, lahko postane nesrečen; ampak če si dovolite, da nekateri, ki jih bo v redu.

6. Izklopite telefon od časa do časa

Mi morda ni zasvojen z našimi telefonov kot tako, vendar smo jih gotovo porabil veliko leta 2017. Mi jih prva stvar uporabiti zjutraj, na vozi na delo, na delovnem mestu, na srečanju, med večerjo, med datumom, med srečanje z mamo in očetom, med filma, med stranke, in tako naprej in tako naprej! Uporabljamo jih ves čas, neskončno, neutrudno. To postane moteč za druge, in je lahko škodljiv za naše zdravje.

Naslednji namig o tem, kako ohraniti zdravje je, da preklopite telefon ugasne, ko se res ni treba uporabljati. Pospravi jo za eno uro ali tako, in dejansko uživajo svoje življenje, ne da bi iskali na majhen zaslon in prisluškovanje stran sporočilo po sporočilu.

7. Po stopnicah

Ok, naredimo malo Q & A.

Moraš priti do drugega nadstropja na delovnem mestu, in boste videli dvigalo. Bing! Vrata odprta.

Kaj počneš? Ali ste dobili dvigalo ali pa jo po stopnicah?

Dobiš dvigalo, seveda!

No, pravzaprav je to napačen odgovor. Preveč nas je kriv stopil dvigala, da nas požene v drugo nadstropje, pri čemer po stopnicah bo zdrava za nas in bo vzemite minuto dlje. To je čas, da se ustavite uživate v dvigalih in da je čas, da noge malo vadbo.

8. Oglejte si svoje prijatelje in družino Več

Leta 2017, delamo bolj kot kdajkoli prej. In če mi ne deluje, mnogi od nas so polnjenje v tistih majhnih oken prostem času z video igrami, Netflix in prenajedanja. Vse to je nezdravo. Da bi dobili bolj zdravo, vam predlagamo, da uporabite svoj prosti čas, da vidim svoje prijatelje in družino pogosteje.

Časa je malo in ne bomo živeli na tej zemlji večno, zato je pomembno, da ne obžalujem ničesar, ko smo na naši smrtni postelji. In, seveda, eden največjih obžaluje, ljudje se ne vidi svoje prijatelje in družino več.

Če vaši prijatelji živijo daleč stran, pojdite potovanja, da jih vidim! Potovanje lahko vam zdravo, samo po sebi.

9. Poslušate Kaj Your Body pravi

Še en dober namig o tem, kako ohraniti zdravje je, da poslušate modrosti svojega telesa. Če vaše telo je rekel, da je sprejela preveč po vikendu pitja, to je rekel, da je to delo preveč!

Torej, namesto da ga podvržemo drugi večer, zakaj ne bi si počitek za nekaj dni ali celo tednov? Starejši smo dobili, manj odpustke naše telo lahko. Če ne skrbeti za svoje telo, da se ne bo pazil nate. Torej, poslušajte!

10. Pijača vode

Ta tip o tem, kako ohraniti zdravje je že zelo dobro znano, vendar ne moremo pomagati, ampak še enkrat omenil. Mnogi od nas ne pije niti približno dovolj vode. Morda misliš, da smo naredili, ampak res ne. Še huje, veliko preveč nas izvira večina naših vnosa vode iz hrane v nasprotju z dejanskim kozarec vode.

Ampak, če ne pijete dovolj vode, da bi lahko na koncu z vsemi vrstami zdravstvenih težav. Ti vključujejo suho kožo, suha usta, suhe oči, bolečine v sklepih, glavobol in zaprtje. Vodenje vaše telo ustrezno hidrirani je nujno za zdravo življenje, zato je skrajni čas, da začnete zamenjavo enega ali dva gazirane sode za kozarec sveže vode.

11. Dobili nekaj svežega zraka

Drug velik namig o tem, kako ohraniti zdravje, je, da bi dobili nekaj svežega zraka vsak dan. Preživela večino časa prebijem v štirih padcev, pa naj bo to na delovnem mestu naša lahko v lastnem domu, se poškodovali na naše zdravje. Mi smo okolici sami nenehno s toksini, mikrovalovnimi žarki, televizijskih žarki, in ne bomo dobili dovolj vitamina D iz velikih rumeno žogo na nebu.

Kako več ni težko narediti. To je brezplačno, priročen in to lahko naredi kdorkoli. Tudi ti! Kako ven in približno v lepem vremenu ni le zdrava, ampak je lahko tudi polepšajo vaše razpoloženje, zato lajšanje stresa in tesnobe. Poskusi!

12. Ali Križanka

Vaši možgani potrebuje vadbo. Toda za tako izjemno močan in kompleksnega organa, potrebuje le preprosto vajo. Če želite izboljšati svoje možgane, vam ni treba iti na 20 milj teka ali nositi sami dol na tekočem traku. Namesto tega si lahko samo sedeti doma in ne križanke!

Ali pa, če so križanke ni res tvoja stvar, kaj pa šahu? Vaši možgani se ukvarjajo in bodo imeli pravočasen zagon.

13. Cook!

Ok, tako da kuhanje ni vsakogar skodelico čaja in ne vsakdo je odličen kuhar. Super stvar, čeprav je, da ni nikoli prepozno. Glej, mnogi od nas zanesti na ready-obroki. Toda to pomeni, da pogojujejo našo hrano do grde mikrovalov na dnevni osnovi, in to tudi pomeni, da kupujete hrano, ki je posejana s pesticidi, umetne arome in vseh vrst skritih kemikalij.

Ko kupite in kuhamo svoje hrane (po možnosti organske), veste, da ste jedli bolj zdravo. Saj veš, da nisi sam izpostavi škodljivih kemikalij, in veste, koliko soli, ki jo uporabljate. Kuhanje za sebe, je tudi zabavno in razburljivo, in vas bo spodbudila, da eksperimentirate z različnimi živili. To bi lahko pomenilo, poskusite zdrave hrane ne bi nikoli našli v predpakirani obroku.

14. Premišljujte in molite

Še en pomemben nasvet o tem, kako ohraniti zdravje je za meditacijo in redno moli. Meditacija in molitev so veliko načinov, ki nam pomagajo izgubiti nepotrebne slabe misli, da smo res lahko storite brez. Ko meditiramo, smo si vzeli čas samo sedeti in ne storiti ničesar, ampak se sprostite. Izvajamo duševno zardevanje, s čimer olajša naše možgane in odpravljanje stresa, skrbi in tesnobe.

Meditacija in molitev so zelo enostavno narediti, in si dobesedno potrebovali le deset minut na dan. Veliko poslovnežev, je poudaril, študente in tudi vrhunski športniki meditacijo ali moli, da bi jim pomagala izogniti izgorelosti in vse grdo duševnega zdravja.

15. Stop Zaskrbljujoči

Kako ohraniti dobro zdravje? Stop zaskrbljujoče. Seveda, to ni enostavno za vsako živčni nellies tam samo ustaviti zaskrbljujoče. Ko pa skrbi, dobili smo poudarili. In če nas skrbi, in poudaril, le redko se kaj narediti. Mi se ujet v naših strahov, in to je lahko škodljiv za naše zdravje.

Priporočamo, da ste prenehali s poudarkom na to, kaj se lahko zgodi, in se osredotočiti na sedanjost. Ne skrbite, saj se bo vse izšlo. Vedno ne, kajne?

16. Smile!

Stres je eden največjih zdravstvenih problemov v 21. Stoletju. Vsi smo občutek večji pritisk na delovnem mestu, in mnogi od nas delajo več ur, kot kdajkoli prej. Iz tega razloga, je lahko težko nasmeh o ničemer.

Toda ali ste vedeli, da je nasmejan odličen način za lajšanje stresa, skrbi in bolečine? Zdaj pa, na žalost, lahko ne ponaredek nasmeh. Če ste sleparstvo nasmeh, boste dejansko počutili še slabše. In ne želimo, da! Ampak, če si naredite varnostno kopijo nasmeh s pozitivnimi mislimi, boste začeli čutiti veliko, veliko bolje. Poskusi!

17. Laugh

Kakor tudi nasmejan, bi lahko naredil veliko slabše, kot smeh bolj pogosto. Smeh je bilo dokazano, da je zdrava za nas in tudi pomaga, da polepšajo naše razpoloženje.

To ni težko smejati niti; predlagamo, da si ogledate vaše najljubše komedijo, ali da ste delujejo neumno s prijateljem.

18. Zmanjšati na kofeina

Naslednji dober nasvet o tem, kako ohraniti zdravje, je zmanjšati na kofein. Mnogi od nas radi dobro skodelico Joe zjutraj; pomaga, da nas zbudi, in to nas naredi bolj pozorni in pripravljeni na dan. Brez jutranji kavi, da se borimo, da bi dobili skozi dan na delovnem mestu.

Toda številne od nas tudi, da imajo dober skodelico Joe nekaj ur kasneje. In potem še ena. In še ena. In še ena.

Preveč kofeina je slaba za vas; lahko privede do tesnobe, povečanega srčnega utripa in dehidracijo. Torej, čeprav je eno ali dve skodelici na dan v redu, morate poskusiti, da zmanjšati, če imate več kot to.

19. Izpustil kaj ne potrebujete

Razmislite o vaših odpustkov.

Zdaj pa pomislite, ki tiste, ki jih res potrebujejo, in tiste, ki jih lahko storite brez. Torej, naš naslednji pomemben nasvet o tem, kako ohraniti zdravje je, da spustiš kaj vam ni treba, pa naj gre za stvari, odvisnosti, čas zapravljaš dejavnosti ali nezdravih odnosov.

20. Potresemo Cimet na hrano

Cimet je občutek, dobra hrana. Okus super, odlično diši in naredi naša kava videti srčkan kot gumb. Cimet je tudi fantastično zdravje booster, ki izboljšuje naše srce, uravnava naše ravni sladkorja v krvi, krepi naše možgane funkcijo in zmanjšuje tveganje za nastanek nevrodegenerativnih bolezni. Pet hura za cimeta!

Velika stvar je, da lahko potresemo cimet v vaši kuhinji. Od puščave do čajev, lahko cimet bo zdrsnila v večini kjerkoli.

21. Koncentrat o tem, kako se počutiš, ne kako izgledaš

Tako tudi mnogi od nas so tako zavita v tem, kako smo videti, da smo pozabili, da razmišljajo o tem, kako smo dejansko počutijo. To ima lahko katastrofalne posledice za naše zdravje.

Predlagamo, da se spomnite, da je zdravje in sreča prihaja od znotraj in ne od zunaj. To izhaja iz hranljiva vaš um, telo in dušo na pravi način in gojenje občutek. Izgleda so izgleda, ampak za zdravje se začne s tem, kako se počutiš.

Kako ohraniti dobro zdravje? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...