Kako ostati fit? 10 nasvetov iz skrivnostnih modelov viktorije | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako ostati fit? 10 nasvetov iz skrivnostnih modelov viktorije

Kako ostati fit? 10 nasvetov iz skrivnostnih modelov viktorije

Secret modelov Victoria so nekatere izmed najlepših žensk na svetu, vendar pa je tudi, da imajo gledati njihovo težo. Lahko pa imajo dostop najboljši lepotni tretmaji na svetu in ogromno ekipo umetnike ličenja, vendar pa še vedno morajo biti v tip top formi, preden so odšli na tej stezi. V resnici so vlak težko ostati fit in zdrav, in se držijo togih prehrani preveč. Tukaj je deset nasvetov prehrane in skrivnosti, ki Victoria Secret Angels uporabljajo za ohranjanje kondicije.

1. Pijte zeleni sok po treningu

Zdi se, da je, čeprav Secret modelov Victoria ne uporabljajo zelenih sokov kot nadomestek za obroke, ti pa jih uporabi za rehidracijo po vadbi. Vanessa Packer je strokovnjak za prehrano, ki skrbi za modele z naslovom za vzletno-pristajalne steze, pravi, da je vsak dan zeleni sok tako kot jesti hranljivo solato po treningu in to je super hidratantna preveč.

2. Jejte veliko beljakovin

Jasmine Tookes pravi, ji je všeč, da jedo veliko beljakovin v mesecih pred predstavo, saj gradi svoje mišice. Kot tudi zagotoviti, da ona poje na splošno zdravo prehrano, ima veliko rib na žaru, piščanec in zelenjava s svojimi obroki. Prav tako pije proteinski napitek po vsakem treningu goriva svojo rast mišic.

load...

3. Se ne prikrajša za nič

Elsa Hosk pravi, da ona ima, če hoče pico ali lahko koksa, in ona se sama ne odvzame ničesar. Vas moti, tudi ona pravi, da ona poje samo te stvari kot avocational zdravljenje. Dela iz veliko in ona dela ven težko, zato je prepričan, da je njen metabolizem deluje na tako visoki stopnji, da bo kmalu spali off kalorij iz svojih občasnih popustljiv vesti.

4. Sprejeti 80 - pravilo 20

Še en nasvet o tem, kako ostati zdrav je, da uporabite 80 - pravilo 20. Miranda Kerr je podoben pristop k svoji prehrani kot Elsa Hosk in pravi, da je tako dolgo, kot 80% vaše prehrane zdrave, ekološko pridelano hrano, 20% popustljivost ne bo bolelo. Prav tako pije vročo limonino vodo vsako jutro in poskrbi, da pije veliko mineralne vode čez dan. Zdi se, da je vse v zmernih količinah glavna hrana sporočilo smo dobili od Secret modelov Victoria je.

5. Ovsena kaša za zajtrk

Še en nasvet od Victoria Secret je prehrano, Vanessa Packer, je, da bi jedli ovseno kašo za zajtrk. To se sliši kot dobrega nasveta za nas preveč, saj ovsena kaša vam daje dolgotrajno energijo za gorivo vadbe in veliko vlaknin, ki vas napolnijo gor, vendar ne preveč kalorij.

load...

6. Izrežite sladkorja

Naslednji namig o tem, kako ostati zdrav je, da izrežemo sladkorja. Ko je bil Doutzen Kroes dojenje, ni mogla zmanjšati drastično na svoji hrani, ampak ona pravi, da je izrezala vse sladkih živil so, kot so čokolada, torte in sladkarije. Nutricionisti Vanessa Packer se strinja, da se sladkor ne-ne, če želite, da bi bilo na vzletno-pristajalne steze na Vitoria je Secret modno revijo.

7. Cook svojo hrano

Svetovanje Vanessa Packer je za vsakogar je, da ne zaidejo v preveč navado jesti ven ali nakup v hitro hrano. Restavracije in fast food trgi uporabo predelanih živil, ki vsebujejo veliko preveč soli, maščobe in sladkor. Kuhati svojo hrano in potem boste imeli popoln nadzor nad tem, kaj gre v vašo hrano in lahko poskrbite, da se uporablja samo sveže sestavine.

8. Jejte umešana jajca in avokada

Behati Prinsloo pravi, da ji umešana jajca, avokado in toast z odlično uravnotežen zajtrk. Dobiš beljakovin iz jajca, vlakna iz polnozrnatih toast in avokado vam ponuja zdravih olj, folne kisline in vitaminov B in E. Seveda, kot bi lahko pričakovali, vse Secret modelov Victoria se zavzema, da jedo zdravo prehrano ves dan dolgo in to zveni kot čudovito hranljivo način za začetek dneva.

9. Pijte zeleni čaj

Pitje zelenega čaja je še prehrana namig o tem, kako ostati zdrav od Behati Prinsloo, ki pravi, da je vedno naročila ledeni zeleni čaj, kadar ji gre v Starbucks. Zeleni čaj je vsekakor zdrava izbira pijače, vsebuje zelo visoko koncentracijo antioksidantov in poveča metabolizem, kot tudi. Drug velik namig od Behati Prinsloo je za izvedbo paket mandljev z vami. Zaradi njih veliko, ki izpolnjuje prigrizek za takrat, ko čutiš potrebo po nekaj energije do vrha.

10. Ne samovoljno odpravi nekaterih skupinah živil iz vaše prehrane

Torej, ni Prohtjev diete, ali čudno in čudovite ideje o prehrani iz skrivnih dekleta Victoria je, samo dobro zvočno nasvet glede jesti raznoliko in zdravo mešanico živil. Dejstvo je, Vanessa Packer svetuje dekleta, ne da bi odpravili skupine živil na vse, ampak za uravnoteženje, kaj jeste. Ona pravi, da bi morali razumeti, kaj je to, kar potrebujete, da bi jedli, in ne samo ne jedo zaradi prehranjevanja.

Kako ostati zdrav? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...