Kako povečati presnovo? 10 naravnih metabolizmov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako povečati presnovo? 10 naravnih metabolizmov

Kako povečati presnovo? 10 naravnih metabolizmov

Presnova Beseda izvira iz grške besede metabolē, kar pomeni "za spremembo" in se nanaša v bistvu na sposobnost vašega telesa, da spremeni hrane, ki jo jedo v snovi, da vaše telo potrebuje, da raste in da se razvijajo in prevoz teh snovi po telesu. Če lahko povečajo svojo presnovo, lahko poveča hitrost, s katero vaše telo porablja hrano in jo pretvori v energijo, zato lahko povečanje vaš metabolizem vam pomaga, da izgubijo težo. Ko je vaš metabolizem nižja, vaše telo shranjuje hrano kot maščobe in da je, ko ste na teži. Dobra novica je, da lahko povečajo vaš metabolizem skozi kaj jeste, ob več gibanja in v nekaterih drugih precej presenetljive načine preveč, tako da tukaj so naši top deset naravnih načinov za povečanje vaš metabolizem:

1. Pijte veliko vode

Eden od največjih in najlažje izvajati nasvete o tem, kako povečati vaš metabolizem je - piti vodo. Redni bralci bodo vedeli, da imamo kar nekaj stvari o pitne vode tukaj, in tukaj je še en razlog, zakaj bi morali dobiti svojo dnevno kvoto H2O. Če ne pijete dovolj vode, nato pa se bo vaše telo začelo, da se osredotoči svoja prizadevanja na vas držimo z dehidracijo, namesto kurjenje maščobe, zato pije veliko in vaš metabolizem se bo povečala.

2. Dobili dovolj spanja

Še en nasvet o tem, kako povečati vaš metabolizem je - dobili dovolj spanja. To je popolnoma smiselno, če mislite o tem; če ste utrujeni in počasni ves dan, se boste počutili manj kot počne ničesar. Ko dobiš dober spanec in spiš globoko, ne samo, da boste imeli več energije za naslednji dan, vendar vaše telo bo tudi javnost bolj rastni hormon, ki pospeši vaš metabolizem navzgor.

load...

3. Kako povečati vaš metabolizem? Ven na svežem zraku

Samo da so na svežem zraku in soncu, bo vaš metabolizem pospešil, tako da pojdi in sedi v parku, da bi jedli kosilo in pobegniti od mize za eno uro. Ostalo ti bo dobro preveč.

4. Bodite živahne sprehod

Moral bi res šel na sprehod vsak dan. To je najlažji način vadbe, ki jih lahko dobite in jih ne potrebujejo telovadnico ali opreme. Najboljši čas za sprehod je zjutraj, preden greš na delo; hoje za približno 45 minut pri razmeroma živahne ritem in da bo povečala vaše razpoloženje zjutraj, kot tudi vaš metabolizem.

load...

5. Bodite hladen tuš

Še en nasvet o tem, kako povečati vaš metabolizem je - bo hladen tuš. Preklopite tuš s toplo, da hladno nekajkrat na vas in vaš metabolizem zbudi zjutraj. Prav tako je dobro za vašo kožo, saj povečuje elastičnost kože, kot dobro in omogoča kroženje.

6. Ne preskočite zajtrka!

Tudi ko ste v naglici, da gremo ven, ne smete preskočiti zajtrk vse skupaj. Vaš prvi obrok dneva postane vaš metabolizem za preostanek dneva in, če ga preskočite, bo vaše telo misli, da se bo v obdobju lakote, tako da se upočasni in začeti za shranjevanje do hrane v obliki maščobe ! Zavedaj se.

7. Kako povečati vaš metabolizem? Pijte zeleni čaj

Zeleni čaj je eden izmed najboljših stvari, ki jih lahko pijejo, da pospešijo vaš metabolizem. To je bogata z antioksidanti, ki se bo vaš metabolizem in vsebuje majhno količino kofeina, ki bo pospešilo vaš sistem preveč. Poleg vsega tega, da je veliko okusa in osvežilna pijača.

8. Jejte grenivke

Kako povečati vaš metabolizem? Jesti grenivke. Grenivke je polna vitamina C in vsebuje zdravo delež vlaken preveč. Fiber ne pomaga samo vaš prebavni sistem za delo, ampak tudi naredi svoje telo delo težje je prebaviti, tako da daje vaš metabolizem zagon, kot tudi.

9. Jejte purana

Ko boste povečali mišično maso, to pomeni, da je vaše telo porablja kalorije za krmo tiste mišice, namesto shranjevanje do kalorij okoli vašega pasu v obliki ljubezni ročaji. Za ta rast mišic, morate beljakovin in purana je idealna nizko maščobni vir beljakovin.

10. Jesti začinjeno hrano

Vroče, začinjene hrane kot čilijem vsebuje kapsaicin, da je tisto, kar ji daje toploto in prehranjevanja kapsaicin, je tako, kot bi vaš metabolizem hiter strel. To bo povečalo vaš srčni utrip in vaše telo se bo začelo teči z večjo hitrostjo, tako da boste spali off kalorij hitreje.

Kako povečati vaš metabolizem? Ali imate druge nasvete? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...