Kako povečati svoje ravni energije in vadbo? 10 energijskih spodbujevalnih živil | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako povečati svoje ravni energije in vadbo? 10 energijskih spodbujevalnih živil

Kako povečati svoje ravni energije in vadbo? 10 energijskih spodbujevalnih živil

Obstaja veliko več za pridobivanje povečanje energije, kot sestrelitev nekatere energijske pijače z visoko kofeina, ko ste utrujeni, kot da je samo vam začasno hitenja in je lahko celo škodljivo za srce in krvni tlak. Morate, namesto, da pogled na kombinacijo živil, ki vam bo dala tako začetno energij, ki zagotavlja kontinuiteto svoj raven energije v daljšem časovnem obdobju. Ali ste iskali za energetsko vzpodbudo pred treningom ali več energije, da vas vidim čez dan, tukaj je deset spodbujanje energije hrana za vas, da poskusite:

1. Bučna semena

Get takojšen sunek energije, ki vam pomaga skozi vadbo s peščico bučnih semen. Dajo ti vse, kar potrebujete za dodatno vzpodbudo s svojo naravno beljakovin, vlaknin in zdravih maščob, in vsebujejo tudi cink, magnezij in mangan vse, ki vam bo dala dodatno energijo.

2. Banane

Eden od najbolj priljubljenih povečanje energetske hrane je banana. Najbolj priljubljen energetski booster poklicnih športnih moških in žensk po vsem svetu, so banane, napolnjene s kalijem, ki bo proč vse občutke utrujenosti in letargija, ter vitamina B - 6, ki je v vodi topen vitamin, je dobro tudi za trenutek energetsko vzpodbudo.

load...

3. Pot mix

Pot mix, tako imenovani, ker je idealna hrana za prevoz z vami med hojo ali pohodništvo, je dober vir tako dolgoročno in kratkoročno energije. Mešanica sadja in oreščkov vam ogljikove hidrate, antioksidantov in zdravih maščob, zato poskusite pest tik pred treningom in bi morali obvestilo iz razlike v vaših energijskih nivojev v petih minutah ali tako.

4. Popcorn

Ko misliš, kokice, ste verjetno bolj misliti sedel in gledal film bolj, kot bi si mislili o čemer nekaj vaje. Ampak, izbrati pravo vrsto kokice, zrak izstrelil vrste in ne karamela prevleko vrste, in to vam bo z instant vir energije.

5. Avokado

Še eden od priljubljenih povečanje energetske hrane je avokado. Jejte avokado, samo po sebi, in to vam bo dala takojšen strel zdravih maščob in kalija, ki vas bodo dobili bo takoj. Prenosni, zdrava in da vas bodo napolnili preveč; Avokado je odličen naravni, instant energije booster.

load...

6. Temna čokolada

Temna čokolada je prav tako del naše povečanje energetske seznamu živil. Imate še vedno gledati velikosti porcije, tudi pri najtemnejših čokolade, vendar visoke ravni antioksidantov v temni različici čokolade bo dala svoj raven energije hiter zagon.

7. Kokosova voda

Kako povečati svojo energijo in vadbo v naravi? Pijte kokosovo vodo. Ko potrebujete hiter zagon elektrolitov, dosegli nekaj kokosova voda, ne pa vnaprej ustekleničene športni napitek. Osvežujoče, zdravo in naravno, bo kokosova voda kmalu povečati svoj raven energije spet.

8. Goji jagode

Kitajci so bili z uporabo Goji jagode v medicini že tisoče let. Ti so ugotovili, da so jagode povečanje vaše energije ravni in izboljšanje sproščanje hormonov v telesu. Prav vam bo dala vso energijo, ki jo potrebujete za vadbo in se bo povečalo tudi vaš krvni obtok in bolj učinkovito dobiti kisika v mišice.

9. Med

Med je okusen način za povečanje vaše energije. Lahko ga na pijačo, dodajte v sadni solati, razširila na neki celotno kruha zrn ali jesti na riževih kolačev. To je naravni vir kalorij in sladkorja, za hiter izbruh energije, in ima antibakterijsko in antimikrobne lastnosti preveč.

10. Beluši

Vitamini B v špargljev jih telo potrebuje, da vključite ogljikove hidrate v glukozo, gorivo, ki potrebuje vaše telo. Dodaj na svoj kosila solato ali juho in boste občutili razliko v svojih energetskih ravneh v popoldanskih urah.

Ali imate nekaj drugih nasvetov o tem, kako povečati raven energije in vadbo v naravi? Katere so vaše najljubše spodbujanje energije hrana?

Vas prosimo, da delite svoje misli in zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...