Kako pozdraviti slabega diha? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako pozdraviti slabega diha?

Kako pozdraviti slabega diha?

Za večino ljudi, da se znebi slabega zadaha je preprosto gre za izboljšanje njihovega ustno higieno. V nekaterih primerih, čeprav, boste morda morali potovanje v zobozdravniku za strokovno čist, saj lahko vaš zadah lahko znak, da imate votline, ali pa, da boste morali spremeniti svojo prehrano. Da bi ugotovili, ali imate slab zadah, najboljša stvar je, da ližejo zapestje, omogočajo slina, da se posuši, nato pa preverite, ali vaše zapestje smrdi. Če se to zgodi, se glasi teh deset preprostih nasvetov o tem, kako zdraviti slab zadah.

1. Umila zobe dvakrat na dan

Za večino ljudi, je slab zadah povzročajo bakterije v ustih. Za odstranitev bakterije, umila zobe vsako jutro in vsak večer. Vzemite si čas, ko si umila zobe in se prepričajte, da ste dobili vse tiste težko priti do mest, kot tudi. Če se mudi v službo, boste zapustili nekatere bakterije seboj in bodo pasme in ustvariti bolj neprijeten vonj.

2. Floss

Še en pomemben nasvet o tem, kako zdraviti slab zadah je zobno nitko. Veliko ljudi verjame, da bo ščetkanje in uporaba ustno vodico dovolj, vendar si morate nitke kot dobro. Plaketa in bakterije se nabira med zobmi in povzročajo slab zadah in bolezni dlesni. Nitke vsak dan in ne pozabite na vaše povratne zobe, ko si to naredil. Če ne verjameš, da bo uporaba zobne nitke pomagajo, bo pridih vaši nitke, ko ste končali in boste videli, kako pomembna je lahko uporaba zobne nitke biti.

load...

3. Brush jezik

Naslednji pomemben nasvet o tem, kako zdraviti slab zadah, pa tudi ščetkanje zob in zobne nitke, je umila jezik. Bakterije lahko kopičijo v vašem jeziku, in da bi lahko bil vzrok za vaše in dihanje. Lahko kupite zobne ščetke, ki imajo strgalo jezik na hrbtu, ali si lahko samo umila jezik nežno z zobno ščetko ali žlico.

4. Piti več vode

Slab zadah je lahko s suhimi usti povzročil tudi, da piti več vode čez dan in da bo pomagal, da neprijeten vonj v zaliv. Kot tudi pomaga spiranje bakterije iz vaših ust, bo voda pomaga, da odstranite vse delce hrane, ki bi lahko postali ujeti med zobe.

5. Izogibajte se jedo močno aromo živil

Obstajajo nekatera živila, ki so dobro znani za povzroča slab zadah. Torej, naš naslednji namig o tem, kako zdraviti slab zadah je, da bi se izognili stvari, kot so česen, čebulo, in začinjene hrane in zmanjšati na to, koliko kave pijete tudi. Nekatera živila, kot so česen in čebulo, ostanejo v sistemu, za kar nekaj časa, tako da lahko še vedno vonj vonj ur po tem, ko ste zaužili.

load...

6. Chew brez sladkorja gumi

Brez sladkorja gumi bo pomagalo, da prikrijejo slab zadah in da bo tudi vaš javnost usta sline, ki se spere bakterije stran. Gumi tudi pomaga, da odstranite delce hrane iz ust, ki bi se kaj povzroča vaš slab zadah. To ni priporočljivo žvečiti gumi ves dan, čeprav, saj to lahko povzroči težave z čeljustjo.

7. Zdravljenje težav z želodce

Če ste bili trpljenje želodčnih težav pa, da bi bila vzrok za vaše slab zadah. Več kot števec sredstva bodo kmalu pomirjajo prebavne motnje ali zgaga. Če ne, morate obiskati svojega zdravnika, saj lahko pride do druge, povezane z vprašanji, ki jih povzročajo težave.

8. Jejte jogurt

Grdo vonj, ki ga imenujemo zadah je ustvaril vodikovega sulfida kemično. V študiji, ki je bila objavljena v MSN zdravje, so raziskovalci ugotovili, da bo dnevni obrok jogurta pomaga zmanjšati raven vodikovega sulfida, ki se proizvaja v ustih. Prav tako pomaga zmanjšati zobne obloge in bakterije, in da bo boj proti bolezni dlesni preveč.

9. Jejte hrustljavo hrano

Še en dober namig o tem, kako zdraviti slab zadah je jesti hrustljavo hrano. Surovo sadje in zelenjava, ki je krhek bo odpravila vsako ujeto hrano med zobe in rub off bakterije, ki so se morda nabrali na njih. Živila, kot so surove korenje, zeleno in jabolka bo vse naredil dobro delo za to. Lahko poskusite tudi pitje čaja, ker tako črni in zeleni čaj, ubil off bakterije, ki povzročajo slab zadah.

10. Nehaj kaditi

Kajenje je slabo za vas tako v mnogih pogledih in tu je samo en razlog več, da zaprete navado. Ne glede na dolgotrajne vonj po tobačnem dimu, ki ga ustvarja, kajenje tudi izsuši usta in ovira proizvodnjo sline. To pomeni, da lahko bakterije hitreje razmnožujejo in boste imeli dimljen dih in grdo vonj vodikovega sulfida.

Kako ozdraviti slab zadah? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...