Kako prehrana vpliva na vaše zdravje in lepoto? 10 načinov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako prehrana vpliva na vaše zdravje in lepoto? 10 načinov

Kako prehrana vpliva na vaše zdravje in lepoto? 10 načinov

Kaj jeste lahko naredi veliko razliko za vaše zdravje in svoj videz, in mi ne govorimo samo o teži. Medtem ko je teža očitno je pomemben dejavnik, lahko hrana vpliva tudi na vaše polti, las in celo vaše razpoloženje. Ti pa res to, kar ješ, zato berite naprej in ugotovite, kako lahko vaša prehrana neposreden vpliv na vaše zdravje in lepoto:

1. To vpliva na vašo težo

Začenši z očitno bo jedo preveč napačnih vrst hrane, da boste na teži. To ne pomeni, da mora biti suh super model, da si lepa vsem, ampak debelost povzroča tudi druge zdravstvene težave preveč, kot so sladkorna bolezen in težave s srcem.

2. To lahko vaši lasje dolgočasno in brez življenja

Tvoji lasje potrebuje hrano preveč, in jedo napačne vrste hrane bo imela neposreden vpliv na vaše lase. Brez dovolj mineralov in vitaminov, bo lasnih mešičkov postane nezdravo in bodo vaši lasje postanejo šibkejše in, končno, tanjši.

load...

3. Vaši nohti potrebujejo hranjenje preveč

Če ugotovite, da vaši nohti prekinil enostavno, potem je to lahko znak, da morate spremeniti svojo prehrano. Tako kot laseh, brez ustrezne prehrane, vaši nohti postanejo šibkejše, da jedo obilo jajc, nizko mlečne maščobe in pusto meso, da bi vaše nohte proteina, ki jih potrebujejo.

4. Vaše mišice postanejo šibkejše in manjše

Morda ne naravno povezana mišice z lepoto, ampak, če vaše mišice začnejo priti šibko, potem ne bodo mogli delati, in to bo vplivalo na vašo držo preveč. Jejte visoko beljakovin živila in boste lahko obdržali vaše mišice dobro napeta in v dobrem stanju.

5. Vaša koža je neposredno prizadela, kaj jeste

Dull polt, izbruhnejo in madeži kože, bi vse lahko posledica vaše prehrane. Vaša koža bo videti veliko bolj sijoča ​​in jasno madežev, če jeste veliko svežega sadja in zelenjave ter dovolj beljakovin. Izogibajte maščob in predelane hrane preveč, saj lahko vaša koža mastna in povzroči breakouts.

load...

6. Kaj jeste lahko upočasnijo proces staranja

Hrana lahko vpliva tudi na to, kako hitro ste začeli prikazati Singes staranja. Uživanje hrane, ki vsebuje veliko antioksidantov, kot surovo ekološko pridelanega sadja in zelenjave, pomaga v boju proti poškodbe celic s prostimi radikali, ki lahko prinesejo na gube in črte v koži povzroča.

7. Kaj je tako posebnega na Omega - 3 maščobne kisline?

Omega - 3 maščobne kisline so bistvenega pomena za zdravo rast las, kože in nohtov in vaše telo ne more jih sama. Približno 3% vaših las je sestavljen iz omega - 3 maščobnih kislin, zato jejte veliko lososa ali druge mastne ribe, da nahrani svojo kožo, nohte in lase.

8. Tvoje oči in trepalnice lahko vpliva tudi

Če ne pitje dovolj vode in jedo pravico živil, nato pa se bo pokazal v tvojih očeh in vaše trepalnice preveč. Vaše trepalnice so dlake, tako kot dlake na glavi, tako da brez ustreznih hranilnih snovi, ki jih lahko postanejo tanke in izpadejo. Vaša prehrana lahko tudi iskrico iz vaših oči in da so videti rdeče.

9. Jesti zdravo prehrano vam bo pomagal, da druge dobre odločitve preveč

Uživanje prave vrste hrane bo imela pozitiven vpliv na vaše splošno duševno počutje preveč. Počutili se boste bolj živ in bolj udobno v svoji koži. To vas bo vzpodbudila na sprejeti več gibanja in, če je mogoče, da druge spremembe v svoj videz preveč. Z vso energijo, zaupanje in dober občutek dejavnik, da je zdrava prehrana prinaša, boste morda počutili bolj kot spreminjanje lase ali eksperimentirati z nekaj novega ličila.

10. Eating prav vas bo spravil v dobro voljo

Jesti zdravo vas postavi v odlično razpoloženje ves dan. Ne boste dobili vzpone in padce v razpoloženju, ki vas bo morda danes soočajo in sevalno nasmeh, da bo dal na obrazu se boste videti še lepše.

Kako prehrana vpliva na vaše zdravje in lepoto? Vas prosimo, da delite svoje misli.

load...