Kako priti do ravnega želodca? 10 najpogostejših napak pri napakah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako priti do ravnega želodca? 10 najpogostejših napak pri napakah

Kako priti do ravnega želodca? 10 najpogostejših napak pri napakah

Ko vidite vse oglase za sprašujem ravno trebuh tablete in vaja rutino ab, ki vodijo popping up vaš internetni brskalnik, boste morda dobili vtis, da je postaja ravno, napeta trebuh nekaj, kar se lahko doseže z lahkoto. Resnica je, kljub temu, da bi dobili ravno trebuh, morate izgubiti trebuh maščobe in tonus mišic ob istem času, ki je lahko težko kombinacija priti prav. Stanovanje želodec izgleda super in je veliko bolje za vaše zdravje, kot če bi preveč trebuh maščobe okoli sredine, tako ab-izobraževanje je pomemben del usposabljanja večine ljudi rutino. Če ga ne bo v redu, čeprav bi si lahko zapravljaš svoj čas, zato berite naprej in ugotovite, če ste kar koli od teh pogostih napak ab-izobraževanja.

1. Niste mešanje svoj abs rutinsko

Prvi in ​​zelo pogosta napaka, da je veliko ljudi, da se jih držijo istih vaj, isti stroji in isti abs rutino predolgo. Če boste to storili iste vaje ves čas, bodo vaše mišice samo navadiš na to in vam ne bo težko več potiska. Mišice rastejo ko so morali delati stvari, ki jih niso vajeni, zato naš namig o tem, kako priti ravno želodec, da spremenite svojo rutino pogosto in dal vaš abs pravilno vadbo.

2. Imate preveč vero v maščobe gorilniki trebuh

Bilo bi lepo, če bi lahko samo pop tabletke in gledam trebuh maščobe stopil pred vašimi očmi, vendar je zelo malo trdnih dokazov, da je vsaka od tablet, napitkov in super živil, ki so rekli, da gorijo trebuh maščobe, dejansko delajo. Morda je res, da se nekatera živila pospešilo vaš metabolizem, vendar boste še vedno izšlo, da gorijo off smiselnih število kalorij.

load...

3. Vi drvele treningu

Drvele vaše ponovitev, kakor hitro je mogoče, ne bo delovalo, tako da je naš naslednji namig o tem, kako priti ravno želodec, da si vzamete čas in naredite svoje ponovitev na metodičen nadzorovan način. Če premaknete počasneje, bodo vaše mišice treba delati še težje. Bolje je, na primer, da imajo krč dlje, namesto da poskuša priti v čim več trebušnjakov, kot lahko.

4. Vi ne jeste prave vrste hrane

Enačba za izgubo maščobe, je zelo preprosta: morate, da gorijo več kalorij, kot jih porabijo. Lahko uveljavljajo za ure na koncu, če pa popivanje na vzrejni hrano kasneje, nato pa si vadbo vam bo naredil nič dobrega. Torej še en namig o tem, kako priti ravno želodec je zmanjšati na živilih, ki ustvarjajo trebuh maščobe, kot rafinirani ogljikovih hidratov, alkohol in predelanega sladkorja in povečati količino surovin, sveže sadje in zelenjavo, celih zrn in beljakovin jeste.

5. Delaš ab vaje ob nepravem času v vašem rutinsko

Vaš trening ab mora biti zadnje vaje, ki ste končali v rednim, ne prvi. Vaš abs so del vaše jedro mišice, in jih je treba dati moč, da opravljajo mnoge druge vrste vaj in vas ščiti pred poškodbami. Če jih utrudi ven na začetku treninga, boste to našli veliko težje izpolniti preostanek vadbe.

load...

6. Ste zanemarjajo kardio

Lahko ton vaše abs, kot vam je všeč, vendar če ne boste izgubili maščobo, ki jih pokriva gor, ne boste nikoli dobili ravno želodec. Torej, naslednji velik namig o tem, kako priti ravno želodec je narediti kombinacijo kardio, da gorijo maščobe, in usposabljanje ab za ton in učvrstiti mišice in, seveda, jesti zdravo prehrano.

7. Ste ab usposabljanja vsak dan

Če ste potiska abs do meje vsak dan, potem ne samo, da bo ne tonus mišic hitreje, bi lahko tudi poškoduje spodnjem delu hrbta. Tako kot vse druge mišice v telesu, bo abs potrebujejo odmor, da si opomore in po vadbi za popravilo, tako da je treba narediti samo usposabljanje ab vsak drugi dan, največ.

8. Delaš preveč škrtanje

Škrtanje in sit-ups so pot za podjetje svoje abs, vendar pa je veliko več za usposabljanje ab kot samo teh dveh vaj. Še en dober namig o tem, kako priti ravno želodec je, da spreminja svojo rutino vključiti vaje, ki bodo delovali na drugih področjih vašega jedra preveč, kot so deske, kolesa in pletenine. Moraš delati na vaše trebušne mišice iz različnih zornih kotov, če želite videti rezultate.

9. Niste diha pravilno

Kako si dihati med vadbo ab ima lahko velik vpliv na učinkovitost uveljavljanja. Ko delaš škrtanje, morate vdihniti, tik preden začnete rep in nato izdihnite, ko boste začeli sami potegnite navzgor. Če zadržite dih, ko delaš krč, nato pa, da bo potisnite trebuh ven, kar je ravno nasprotno od tistega, kar je treba doseči.

10. Uporabljate napačne mišice

Obstajajo napačni poti in prave načine za to vajo, zato se prepričajte, da je v vašem usposabljanja ab, sledite pravo obliko za vsako vajo. Ab vaja mora biti delati svoje trebušne mišice in, medtem ko vleče se gor za vrat, ali pa s svojim zagon, da prideš gor, bo početje krč lažje, da ne bo delo vaše abs težko dovolj, da bi dobili rezultate, ki jih želite.

Kako priti ravno želodec? Kakšni so vaši nasveti?

load...