Kako se znebiti dvojnega brado? 10 preprosti prehrani in vadbe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako se znebiti dvojnega brado? 10 preprosti prehrani in vadbe

Kako se znebiti dvojnega brado? 10 preprosti prehrani in vadbe

Ko sem bil mlajši, moja sestra in sem rabil, da bi se norčevali iz podbradka očetovi. Mi bi rekli, da je bilo dejansko več kot trojno brado. Ali pa je imel neskončno količino Chins! Bil je dober šport, čeprav, in igrali skupaj. Vedel je imel dvojno brado in utemeljeno ni bilo nič je mogoče storiti glede tega. "To je samo dejstvo staranja."

Stvar je v tem, čeprav je, da obstaja veliko stvari, ki jih lahko storite, da izgubite podbradka. Lahko bi to, kar je moj oče naredil in jo skriti z šalom (je celo nosil šal sredi poletja), ali pa se lahko odločijo za drago in precej invazivni kirurški poseg.

Osebno jaz ne priporočam eno od teh dveh možnosti, saj je 10 preprostih prehrana in vadba nasvetov o tem, kako se znebiti podbradka v samo nekaj tednih. Torej, da vaš šal stran, prekliče, da bolnišničnega imenovanje - in beri dalje!

load...

Chew brez sladkorja Gum

Glede na študije, nemirno je odličen način, da gorijo kalorij. Če se dotaknete noge ves dan, lahko zapišete nekaj podobnega 350 kalorij.

Toda prisluškovanje noge se ne dogaja, da bi vaš podbradek izginil. Vendar pa lahko žvečilni gumi ne samo to!

Če ste resni glede znebi svojega dvojnega precepu, morate hraniti svoje obrazne mišice napeta. To pomeni, daje vaše čeljusti linija dobra vaja. Najboljši način za to je žvečil brez sladkorja gumi ves dan.

load...

Kokosovo maslo

Druga Goos namig o tem, kako se znebiti podbradka je uporaba kakavovega masla.

Moj prijatelj je začela sama pokriva s kakavovo maslo pred nekaj leti. Mislil sem, da je nor. Potem mi je povedala, da je bil izboljšati elastičnost koži.

Hiter malo raziskav je pokazala, da je kakavovo maslo dejansko izboljša elastičnost kože. To, seveda, ima številne prednosti: To upočasni proces staranja, daje hrbet vaše zdravo prihodnost, sijočo kožo - in to tudi odpravlja to nadležen podbradka, ki je bila bane svojega življenja, odkar se je odločila, da dol podvojiti na tebi.

Vse kar morate storiti je, da toplo 2 - 3 žlice kakavovega masla pred nežno masažo olje na vaš podbradek za samo nekaj minut vsak dan.

Ali Nekateri Chin vaje

To je eden izmed najbolj učinkovitih nasvetov o tem, kako se znebiti podbradka.

Takoj, ko sem začel že v fitnesa in prehrane, sem vzel novega znanja mojemu očetu in mu povedal, kako lahko z nekaj preprostimi brado vaje mu pomagala izgubiti podbradka v samo nekaj tednih.

Vzel je šal off in mi je dal vso svojo koncentracijo. Povedal sem mu, da je brado vaja se raztezajo na obraz, vrat in čeljust mišice, in jih tudi ton preveč. To je ključnega pomena za odpravo dvojnega brado.

Preprost brado vaja je torej:

Naj bo vaš hrbtenice pokončna pred zelo počasi nagnete nazaj svojo glavo, dokler si lahko ogledate na strop. Potem, molič ustnice in držite 5 sekund. Ponovite približno 10-krat, in to stori vsak dan za nekaj tednov ali dokler ne boste videli rezultate.

Pijte zeleni čaj

Eden od veliko nasvetov o tem, kako se znebiti podbradka je pitje zelenega čaja; je priporočljivo s tako veliko dietetiki in strokovnjaki za prehrano zaradi svojih čudovitih koristi za zdravje. Zeleni čaj lahko si pametnejši, izboljša telesno zmogljivost, zmanjša tveganje za nastanek raka, in zmanjša tveganje za okužbo.

Prav tako lahko pomaga izgubiti svoje dva Chins. To je zato, ker zeleni čaj je bogat z antioksidanti, ki pospešijo vaš metabolizem, ki zagotavlja, da boste spali več kalorij in posledično izgubijo več teže.

Veliko ljudi ne pijejo zeleni čaj, ker jim ni všeč okus. Dobra novica je, da lahko zdaj kupite aromatizirani čaj, ki prihaja z vsemi enake koristi.

Tongue Press

Jezik pritisnite vaja je ena izmed najboljših vaj o tem, kako se znebiti podbradka, je zelo enostavno in zelo učinkovit. Vse, kar morate storiti, je sedel nazaj naravnost in dal ramena navzdol, medtem ko nagnete glavo, tako da si lahko ogledate na strop.

Nato pritisnite jezik proti strehi usta. Medtem ko vaš jezik je v tem položaju, kar potrebujete, da se zmanjša brado proti prsih toliko, kot lahko. Takoj, ko lahko čutite svoj dvojno brado v stik z vratu se lahko sprostite svoj jezik in se vrnite v začetni položaj.

Jejte več vitamina E

Če ne fancy sebe blati v kakavovo maslo, ker se sliši malo "EDN", lahko povečajo elastičnost vaše kože, ki ga jedo več vitamina E. Ta vitamin je ključnega pomena za boljše kožo, in ko jeste več od tega, dobiš gladko, laskati brado. Ti v bistvu dobili samo eno brado ste si vedno želeli.

Vitamin E je na voljo v številnih virih zdravo hrano, kot so soja, stročnice, jetra, rjavi riž, oreški in semena, ječmen in zeleni listnati zelenjavi.

Ali O

Ok, tako početje O ni tako zabavno, kot počne vrveža, ampak to je res učinkovita, če želite izgubiti svoj dvojni čas brado za naslednje skupine samoportreta vaših prijateljev.

Za začetek, morate vsede naravnost in dal ramena navzdol. Potem se nagne nazaj svojo glavo in pogled na strop pred zaprtjem ustnice. Počasi odpre usta in tvorijo "O" obliko. Zadržite za 15 sekund. Občutili boste krčenje na tej točki. Zdaj pa se sprostite usta in se vrniti tja, kjer ste začeli.

Smej se!

Eden izmed najlažjih nasvetov o tem, kako se znebiti podbradka je smejati bolj pogosto. Smeh je v bistvu brezplačna vadba obraza, ki jo lahko naredite v vsakem trenutku dneva. Vse kar morate storiti je, da se držijo komedijo o in smeh si podbradka proč.

Melon

Melone so sestavljene iz 95% vode, in vodo je fantastično za hidracijo in pomirja kožo. To je bogata v vseh vrstah koristnih vitaminov in proteinov, in se bori proti nadležen proste radikale, ki so blighting kožo in povzročajo dvojno Chins.

Ampak mi ne kaže, da jeste melono (čeprav to je kul, preveč); ne, smo kar kaže, da vas mešanica melono pred uporabo vate, ki ga uporabljajo za vaš podbradek. Pustite do 15 minut, za dobre rezultate. Ali to 2 - 3 krat na dan.

Mleko

Mleko je še en odličen vir vseh vrst koristnih vitaminov in proteinov, ki so odlični za vašo kožo. To očisti vaš največji organ, ter spodbuja elastičnost, preveč.

Kako se znebiti podbradka?

load...