Kako se znebiti želodčnega napenjanja? top 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako se znebiti želodčnega napenjanja? top 10 nasvetov

Kako se znebiti želodčnega napenjanja? top 10 nasvetov

Kako ti kavbojke psihiater? Ali ste dajanje na težo? No, morda ne, kot je začasna napihnjenost trebuha običajna stvar. To je lahko samo, da si overate sinoči, vendar pa bi se lahko tudi veliko drugih stvari, preveč, kot odvečnega plina ali zaprtje. Torej, če se vam zdi, da so vaše kavbojke skrivnostno skrčil čez noč, preberite te načine, da se znebite napihnjenost trebuha.

1. Ne bodite preveč dama o njej!

To je, da se nekako ne morete ga držite v večno. Če imate plin, nato izlet v kopalnici ali kje drugje diskretno. Ga drži v ne bo samo vaš trebuh napihnjeno, bo to postalo boleče preveč.

2. Jejte kalija bogata živila

Še en dober namig o tem, kako se znebiti napihnjenost trebuha je, da bi jedli več kalija bogatih živil. Kalij je mineral, ki pomaga pri uravnavanju tekočine v telesu in tako jedo kalija bogata živila bo pomagalo ustaviti napenjanje s odvečnih tekočin povzročajo. Primeri živila z visoko vsebnostjo kalija, banane, špinača in matice.

load...

3. Redno Jejte vlaken

Naslednji dober predlog o tem, kako se znebiti napihnjenost trebuha je redno jesti vlaknin bogata živila. Moral bi biti jesti veliko vlaknin vseeno, saj pomaga ohraniti vaše črevesje zdravo, vendar če ste nenadoma povečati vnos vlaknin, ki bo vodila k se proizvaja presežek plina. To je samo zato, ker se vaše telo ne uporablja za vlakna, in ne vsebuje prave bakterije, da ga prebaviti. Če redno jesti visoko hrano vlaken, ne boste dobili to nenadno povečanje plina.

4. Zapri usta!

Lahko dobite napenjanje s plinom povzročeno požiranje zraka. Žvečilni gumi, kajenje ali pitje po slamici lahko povzroči, da zaužijejo zrak v vašem črevesju in da se bo neizogibno povzročilo nekaj napihnjenost v želodcu.

5. Izrežite gazirane pijače

Izrezovanje gaziranih pijač je še en dober namig o tem, kako se znebiti napihnjenost trebuha. Mehurčki, ki omogočajo preizkus gazirane pijače, tako osvežujoče se tudi dogaja, da bi prišel v želodec. Držijo navadne, še vedno vodi in se boste izognili plin, ki povzroča zjutraj želodec napihnjeno je.

load...

6. Pijte nekaj metin čaj

Peppermint čaj je primeren za lajšanje težav s plinom in pomirja želodec. Čaj vsebuje mentol, ki blagodejno vpliva na mišice želodca, kot tudi preostanek svojega telesa in, ko se sprostite, plin lahko se premika! Pitje skodelico poprove mete čaja po obroku bo vodila vse teče gladko.

7. Stretch in masažo

Še en nasvet o tem, kako se znebiti napihnjenost trebuha in na način, da bi dobili gibljejo plina je, da se raztezajo svoje telo, in masirajte trebuh. Uporabi močnim pritiskom na trebuh in masirajte trebuh s krožnimi gibi in naj bi pomagala sprostiti ujet plin.

8. Chew hrano pravilno

Žvečilni hrano pravilno je še en velik namig o tem, kako se znebiti napihnjenost trebuha. Plin se z dejstvom, da je vaše telo, ki ima težave pri prebavljanju hrane povzročajo predvsem. To lahko povzroči nepravilno žvečenje hrano pred zaužitjem. Če ne žvečiti hrano temeljito, nato pa bo sedel v črevesju še dlje in povzroči več plina.

9. Preverite, da nimate alergijo

Napihnjenost lahko s alergijami na hrano in intolerance, nastale kot dobro. Če menite, da lahko tie svoj napenjanje navzdol na določeno hrano, čeprav ne predpostavljamo, da ste razpokan problem. Najprej obiskati zdravnika in dobili teste storiti prepričati.

10 Jejte manjše obroke, bolj pogosto

Da bi vašemu želodcu boljše možnosti, da bi lahko prebavljivo hrano, poskusite jesti bolj pogosto, ampak manjše obroke. Pet ali šest manjših obrokov bo veliko lažje za prebavo, kot tri velika podjetja in jih bo manj nagnjeni k plinu.

Kako se znebiti napihnjenost trebuha? Ali imate druge nasvete deliti?

load...