Kako ustaviti nočno znojenje? 10 naravnih zdravil za nočno znojenje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako ustaviti nočno znojenje? 10 naravnih zdravil za nočno znojenje

Kako ustaviti nočno znojenje? 10 naravnih zdravil za nočno znojenje

Nočno potenje, ki so običajno povezane z menopavzo, so neprijetno in lahko povzroči zadrego preveč. Obstajajo pa naravnih načinov, da lahko zmanjšajo simptome menopavze, in ti nimajo vedno zatekajo k ob drog. Tukaj je deset načinov, da lahko zmanjša ali ustavi nočno potenje, naraven način.

1. Ali dihalne vaje

Ena raziskava je pokazala, da ženske, ki so vadili pod nadzorom dihanje, dvakrat na dan, zmanjšala primere navali vročine in nočno potenje do 50%. Kontrolirano dihanje pomeni, da šteješ do pet, medtem ko vdihavanje in štejte do pet, medtem ko izdihu, in ponovite to za petnajst minut naenkrat.

2. Zanimive sami, ko čutite, navali vročine, ki prihajajo na

Če lahko ujamete nočno znojenje, tako kot se začenja, lahko dejansko ohladi stran. Obstajajo izdelki na prodajo, ki lahko pomagajo to naredili, ampak led paket, ki je potekala na vratu, bo prav tako učinkovit.

load...

3. Jejte veliko beljakovin

Pomembno je, da jedo veliko beljakovin, če imate navalov vročine in nočno potenje, ker telo porabi beljakovine, da hormoni in jih obdržati v ravnotežju. Prepričajte se, da imate vir beljakovin pri vsakem obroku in ga je treba zmanjšati nočno potenje.

4. Vaja

Kako veliko vaje lahko pomagajo zmanjšati potenje in navali vročine. V študiji, ki jo Penn State University izvedli raziskovalci ugotovili, da je potenje zmanjša za do dvajset štiri ure po obdobju vadbe.

5. Folne kisline

Folna kislina je bilo dokazano tudi za zmanjšanje simptomov menopavze. Študija, ki je bila izvedena v Egiptu ugotovili, da ženske, ki jemljejo folno kislino doživeli 65% zmanjšanje vročinskih oblivov in nočno potenje.

load...

6. Brokoli

Brokoli vsebuje antioksidant, imenovan sulforafan, ki pomaga, da uravnotežimo hormonov v telesu. Ta antioksidant spojine so najbolj učinkoviti pri mladih brokoli ohrovt.

7. Sage čaj

Sage je nekaj neverjetno zdravilne lastnosti in ena izmed tistih, ki je njegova sposobnost, da se pozdravi telo in zmanjša potenje ponoči. Skodelica žajbljev čaj pred spanjem, vam bo pomagal zaspati in pomaga ohraniti potenje v zaliv.

8. Lubja bora

Lubja bora je še ena naravna sestavina, ki se je izkazala za učinkovito pri zmanjševanju nočno potenje. Bilo je več kliničnih študij, izvedenih v zadnjem času, ki so ugotovili, da ženske, ki jemljejo borovega lubja ekstrakt dopolnila doživeli zmanjšanje simptome menopavze do 35%.

9. Zmanjšajte rafiniranega sladkorja in belega kruha

Beli sladkor, bel kruh in testenine bodo vsi povzroči več navalov vročine in nočno potenje. Zmanjšajte vnos sladkorja in se odločijo za polnovrednih živil zrn, in ki jih je treba zelo kmalu opazili zmanjšanje potenja.

10. Izogibajte se začinjene hrane

Ne jesti začinjeno hrano, bodisi, kot je ta, ki sprožajo vroče utripa pri nekaterih ženskah. Druga živila, ki so bile opredeljene kot sprožilci so kofein, ocvrte hrane in zreli siri.

Kako ustaviti nočno potenje? Katere so vaše najljubše naravna sredstva za nočno potenje?

load...