Kako vaše misli vplivajo na vaše zdravje? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako vaše misli vplivajo na vaše zdravje?

Kako vaše misli vplivajo na vaše zdravje?

To je enostavno sklepati, da naše misli nimajo vpliva na naše telo. Ampak, da je to: vsakič, ko pomislite na spolne fantazije, vaša želja takoj dvigne. Povezava med tvoji glavi in ​​telesu, je Sijevajući očitna!

Torej, zakaj bi vse vrste misli, ne glede na to, kako raznolika, in ne glede na to, kako na videz nepomembna, ne vpliva na naše zdravje?

Obstaja namreč povsem nova znanost, imenovano - čakati na to - psychoneuroimmunology. Ta znanost je odgovoren za delo iz korelacijo med našimi mislimi in naš živčni sistem.

load...

Razumevanje te povezave je zelo pomembno, da se prepričajte, da ste še vedno v zdravju tip top. To vam bo pomagalo, da bolje upravljajo svoje misli, čustva - in svoje telo.

Ampak samo, kako naše misli vplivajo na naše zdravje? Oglejmo pogled.

1. Razočaranje lahko povzroči težko dihanje

Vsi smo dobili uničen. Ko bomo obtičali v nikoli ne konča prometni zastoj, naš um začne se sprehaja. Mi skrbi, da bomo, da bo prepozno za delo, prepozno za datum, ali prepozno za pomemben sestanek. Rastemo jezen na količino ljudi, ki je v svetu.

load...

Kaj se zgodi, ko ste razočarani, kot je to, da je vaše dihanje postane krajša in bolj plitvo. Ti rami in želodčne mišice poostrijo. To ni dober položaj. To je veliko bolje, da ostanejo mirni in nadzor.

2. Vaš Misli more spremeniti svoje gene

Vsi smo povedali, da je edini način, da lahko spremeni naše gene za boljši je naš dieto in telesno vadbo. Mi smo povedali, da je edini način, da lahko izboljšanje genetske dediščine izrečena nam s spremembo, kar jemo, in potenje v telovadnici. Ni druge poti, očitno.

Ampak, dejansko, si lahko zamislite tudi svojo pot do boljših genov preveč. Novo področje znano kot epigenetiki raziskuje odnos med naše mentalne aktivnosti in naših genih, in je doslej ugotovila, da lahko tako mislimo, da vplivajo na naše gene v uničujočimi učinkovit način.

3. Anksioznost lahko povzroči bolečine v trebuhu

Anksioznost je grozno stvar, vendar smo vse to doživeli na neki točki ali drugo. Menimo, zaskrbljeni, ko je naš otrok pozno vrnil domov, ko smo imeli predstavitev dati, ali pa, ko čakamo na rezultate prošnjo za delo ali krvni test.

Tako kot običajno izguba apetita in neprespanih noči, lahko anksioznost povzroči želodčne bolečine. Povzroči lahko tudi noge do bolečine, preveč.

4. Zoprno Misli lahko povzročijo bolečine v grlu

Vznemirljivo stvari se dogajajo. Kot je žalostno, saj je, mi razburjati v življenju. Morda zato, ker je odnos prišel do konca, ali pa zato, ker nismo dobili sanjsko službo sva bila pri pripenjanju vse naše upe na. Lahko bi dobili razburjen, ker ni izpit, ali pa zato, ker je eden od naših najboljših prijateljev odselila.

Na žalost, debeljenje z nabijanjem misli niso nekaj, kar lahko res nadzor. Vsakdo bi bilo treba omogočiti čas za žalovanje. Toda kaj se zgodi, ko smo dobili razburjena in živijo na vznemirljivo stvari, je, da naša grla nabrekne in postane boleče. Naša glava začne tudi bolečine, nam povzroča telesne stiske.

5. Spomini nas lahko Sweat

Ah, spomini. Radi imamo spomine, a ne? Fond spomini so tisto, kar nas tolaži, ko smo občutek nostalgije, ali celo malo modro. Spominjajo nas srečnejših časih, in nas lahko spomni, da je življenje nekaj res lepih trenutkov in je vredno živeti.

Kaj pa slabih spominov? Ko bruhati slab spomin, morate opazovati, kaj se dogaja. Prav bi bilo, da začnete potiti in mišice poostrijo. Poleg tega, boste morda počutili živčen in nestrpen.

Srečnejši spomini nas sprosti in nas segrela. Vzgajajo boleče spomine, čeprav ni dobro za naše zdravje.

6. Zatrto Jeza je lahko pravi glavobol

Malo nas je dejansko všeč izražamo jezo. Mi dejansko ne uživajo kričal na ljudi, ki jih čutijo majhna, in je videti kot psiho v postopku.

Ampak včasih moraš jeziti. Včasih moraš, da izrazijo svojo jezo in naj ljudje točno vedeli, kako se počutite. Sprostitev svojo jezo je dejansko zdrava za vas, saj ponuja vse, pent-up bes kanal.

Zatiranja jezo in vse stekleničenje gor, na drugi strani, ni zdravo. Shranjeni-up jeza lahko povzroči glavobol, ojačeni mišice - in celo zaprtje.

7. Nenadna Jeza lahko celo povzroči srčni infarkt

Kot je že omenjeno zgoraj, zatreti jeza ni dobra. To lahko povzroči glavobol, ojačeni mišice in zaprtje.

In ko zatreti jezo za zelo dolgo časa, samo da bi jo sprostili nenadoma in precej nepričakovano? To lahko povzroči srčni napad.

Razmišljate o tem, jezen je zelo škodljiv; namesto tega se morate naučiti izraziti sebe bolj pogosto. Izbruhnile naključno vsakih nekaj let kot vulkan je škodljivo za vaše zdravje.

8. Negativno razmišljanje lahko povzročijo razjede v ustih

Razjede v ustih so grdo, grdo stvari, ki jih nihče ne uživa. Kljub temu, da traja le 10 - 14 dni, največ, in čeprav niso resni in se običajno ne zahtevajo zdravniško pomoč, razjede v ustih so zelo boleče in lahko počutili skoraj kot bolezen.

Eden od vzrokov za razjede v ustih je občutek potek. Če ste stanovanje na negativne stvari stalno in se ne more zdramiti ven iz slabosti, bi lahko na koncu s polnimi usti razjede. Ki ni lepo!

9. Občutek potek lahko povzročijo kronični stres

Kot tudi razjede v ustih, občutek potek lahko poslabša stres in da vse, kar je še veliko slabše.

Če se preprosto ne morejo sami prebudili in bolj pozitivno, lahko stres obvladujejo svoje življenje. In ko prevladuje in se podaljša, se lahko obstoječe zdravstvene težave veliko slabše.

Glavoboli postane kronična, kot tudi želodčne bolečine. Utrujenost se začne, da prevzame, in menite, razdražljivi brez pravega razloga.

10. Lahko dejansko misli Yourself Ill

Misliš, da ne more zagotovo mislim si bolan? Razmislite moč pozitivnega mišljenja, in kako se ustvarja lahko opravila odnos. Pozitiven mentalni odnos Dokazano je, da spodbudi ljudi, jih motivirati v akcijo. To v končni fazi vodi do uspeha in sreče.

Zato je zelo možno, da lahko dejansko mislijo sami bolan. Znan kot placebo učinek, stanovanje na fizične bolezni lahko dejansko povzroči, da telo posnemati simptome.

load...