Kako zlomiti slabe prehranjevalne navade? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kako zlomiti slabe prehranjevalne navade? 10 nasvetov

Kako zlomiti slabe prehranjevalne navade? 10 nasvetov

To je enostavno priti v slabih navad vseh vrst in slabe prehranjevalne navade, je le ena od njih. Ali je to gorging v poznih nočnih praznikov, telefoniranje ven, ko je treba kuhanje v ali dušijo hrano z dodatkom soli, lahko te navade je težko prekiniti. Če je vaš obseg pasu ohranja na širi, in ne veste, zakaj, je zelo verjetno, nato pa, da ste razvili nekaj slabe prehranjevalne navade, tako da tukaj je deset načinov za pomoč, da jih odmor:

1. Kako prekiniti slabe prehranjevalne navade? Naredite seznam navade

Ne, ne more rešiti problema, dokler ne priznaš, da ga imate! Ti že veš, kaj ti slabe prehranjevalne navade, vendar jih zapisali vam bo pomagal priznati, da jih, in to vam bo dala seznam, da začne delati naprej.

2. Vzemite to en korak naenkrat

To je verjetno, da si bo prekinil vsak slabo navado, ob istem času, zato poskusite jih vzeli, le eno naenkrat. To ni enostavno, da bi prekinil vse vrste navado, da ga pomiri. Uvajanje novih zdravih prehranjevalnih navad, kot so zmanjšanje porcij in poveča količino sveže hrane, ki jo jeste. Zamenjajte slabo z dobro.

load...

3. Postati bolj pozorni na to, kaj jeste

Še en nasvet o tem, kako prekiniti slabe prehranjevalne navade je, da začnete razmišljati več o tem, kaj jeste in zakaj ste ga jedo. Ali ste res lačni, obstaja zdrava alternativa in vzeti čas, da preberete nekaj oznak, tako da lahko vidite, kaj jeste.

4. Naj dnevnik hrane

Naslednji velik namig o tem, kako prekiniti slabe prehranjevalne navade, je, da vodi dnevnik, vsak dan, kaj jeste in ko jo jeste. To vam bo pomagalo spremljate svoj napredek, da ste bolj zaveda svojega prehranjevanja, in morda celo prepoznajo nekaj navad, ki jih še niso sprejete, da!

5. Nastavite majhne, ​​dosegljive cilje

Dodajanje je lažje kot odšteje, zato poskusite in določiti sami majhne, ​​pozitivne cilje. Na primer, nikoli več jesti ocvrt krompirček je velika stvar, ampak poskuša eno novo zelenjave v vsak obrok ni. Eno dodatno del zelenjave bo ostalo manj prostora na vašem krožniku za krompirček in to vam bo pomagal napolniti, tako da na koncu, boste jedli manj krompirček.

load...

6. Ne jejte, ko moti

Navade lahko postane nezavesten, tako da če se ne osredotoča na to, kaj jeste, boste jedli več. Naredite obroki dogodek sam po sebi in sedel za mizo, s TV ugasnjen, laptop zapreti in knjiga zaprta. Jejte hrano počasi in uživajte okuse in teksture, potem pa bo bolj zavedajo, kaj počnete.

7. Ne izpuščajte obrokov

Držijo rednem urniku prehranjevanja redne obroke. Preskakovanje obrokov je prepričan ogenj način, da bi jeste več, kar ne bi smel, kasneje na dan. Če ste čez dan pravilno jedel, potem bo manj verjetno, da overindulge na vesti pozneje.

8. Očistite svoje omare

Če so piškotki v omari, potem bo kliče bo jedel! Torej, naš naslednji namig o tem, kako prekiniti slabe prehranjevalne navade, je: vse, kar si običajno jedo, vrzi proč! Morda ga izpustili na prvi, ampak, če je sedel v omari, bo skušnjava verjetno prevelika.

9. Načrtujte svoje obroke vnaprej

Ko ste vrgli ven vso hrano, da veš, da se ne sme jesti, da boste imeli prostor za zaloge nekaj zdrave hrane. Načrtujte svoje obroke vnaprej in kupiti v sestavine, ki jih boste potrebovali. Na ta način vaša zdrava hrana bo tam vas čaka, ravno takrat, ko jo potrebujete.

10. Poišči zdrave zamenjave

Iskanje manj škodljivih zamenjavo za navado lahko veliko lažje, kot odnehala hladno purana. Kadilci, na primer, se pogosto, da žvečilni gumi ali elektronske pare cigareto, kot alternativo kajenju. Če potrebujete nekaj sladkega jesti zvečer, poskusite sadje, namesto sladkarij, ali jesti muesli bar v popoldanskem času, ne čokolade!

Kako prekiniti slabe prehranjevalne navade? Kakšni so vaši nasveti?

load...