Kakšna hrana povzroča napihnjenost in kakšna hrana pomaga zmanjšati to? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kakšna hrana povzroča napihnjenost in kakšna hrana pomaga zmanjšati to?

Kakšna hrana povzroča napihnjenost in kakšna hrana pomaga zmanjšati to?

Ok, tukaj je tema, ki marsikomu neprijetno in neprijetno: Gas. Nekaj ​​bi rad govoril o tem javno, in nekateri od nas so pripravljeni tudi razpravljati napenjanje z našimi prijatelji.

Vendar napenjanje po prehranjevanja, se zgodi, da mnogi od nas, in ne bojijo vprašanja in trpijo v tišini, menimo, da je skrajni čas, da se soočajo s tem vprašanjem glavo naprej in prišli do korena problema.

Vidiš, razlog za ballooned trebuh je vse, kar je naredil s tem, kar ste pravkar jedli. Torej, namesto da še naprej na isto večerjo napake znova in znova, zakaj ne prepoznajo krivca in ga izgubi iz vaše prehrane?

load...

Še bolje, imamo tudi seznam 5 živil, ki bodo pomagali odpraviti napihnjenost in zagotoviti, da se lahko lepo prilegajo v svoje kavbojke še enkrat. Torej, kaj si zdaj!

Najslabše: Stročnice

Precej vsi vedo, da so fižol, povezane z vetrovi, čeprav je pogost mit, da vam preveč jih je dal plin. V bistvu, lahko prehrana, bogata z fižola dejansko pripomogla k zmanjšanju plina. Problem je, da smo nagnjeni k jesti fižol zmerno, zato smo dobili vse napihnjeno.

Stročnice so v bistvu beljakovine v stroku. Oni so tudi veliko sladkorja in vlaknin, ki v našem telesu, najdba težko prebaviti. Torej, namesto da bi motilo, pa omogočajo ven bakterije na kosilo ven na njih, s čimer se ustvarja plin.

load...

Najslabše: Mlečni izdelki

Mlečni izdelki lahko se boste počutili vse gassy in napihnjenosti, če ste prenašajo laktoze. Vaše telo meni, da je težko prebavljiv sir ali mleko, ker ne vsebuje zahtevano količino encimov. Torej, kaj se zgodi, je, da plin, razvija v prebavnem traktu, kar lahko vodi do ballooned trebuh.

Torej, medtem ko so mlečni izdelki ok za večino ljudi, je pa priporočljivo, da ostanejo proč od njih, če ste prenašajo laktoze. Če niste prepričani o tem, ali ste noseči ali ne, obiščite zdravnika.

Najslabše: Jabolka

Vsi smo že slišali znani rek, da jedo jabolko na dan odžene zdravnika stran.

Ampak potem spet, je zdravnik povedal, Sneguljčico, da bi jedli več jabolk in poglejte, kaj se ji je zgodilo! Ubogo dekle.

Dejansko bi jabolka dobro za nekatere zadeve, ampak oni zagotovo ne malo čudež. In eno področje, kjer se uničijo vaš GI trakt. Glej, jabolka vsebujejo veliko vlaknin, fruktoze, sorbitola in sladkor. Takšna kombinacija je dovolj, da povzroči Pandemonium v ​​črevesju mnogih ljudstev. Ne ohladi na vse!

Najslabše: začinjene hrane

Verjetno je malo presenečenje, da začinjene hrane uničijo naš prebavni trakt. Ni zadovoljen s povzroča kaos v našem grlu, kjer so nas skoraj zažgali, ti škodljivci potem odloči, da je A-redu, da gredo in sprostitev želodčne kisline, kar povzroča draženje!

Dejansko, začinjene hrane samo radi, da imajo žogo v naših trebuhov, vendar je slaba za nas je, da lahko povzroči napenjanje. Predlagamo, da omejite vnos čili, curry, gorčica in muškatnim oreščkom, če menite, začinjene hrane so za svoj balon.

Najslabše: gassy zelenjava

Veggies so res zdrava za nas, in smo vedno spodbujali, da bi jedli več. Vendar pa obstajajo nekatere gassy zelenjavo tam, da so dobro znani za proizvodnjo preveč plina.

Torej, če ste bili občutek, ko požira svoje zelenice v zadnjem času malo napihnjena, boste morda želeli, da bi še enkrat pogledal na svojo prehrano in zmanjšanje brokoli, zelje, brstični ohrovt, cvetača in paprike.

Najboljše: riž

Riž je eden izmed najlažjih, najbolj priročno načine premagati napihnjeno. Prav tako je res poceni! Glede na American College of gastroenterologijo, riž je odlična zamenjava za grde škroba, kot sta pšenica in koruza. Ko se popolnoma prebavi, riž daje oblike malo-to-ni plin, in je zato fantastičen način za pridobivanje vaš želodec spet normalno obliko.

Najboljše: Banane

Banane so bogate s kalijem, ki je ena izmed najboljših protistrupov v visokem vnosu natrija. Visok vnos natrija je pogosto eden od glavnih vzrokov za gassy izboklino, in našli boste natrija v večini predelanih živil v trgovinah. V bistvu, natrijev privlači vodo z pomežiknil, preden jo ohraniti tako ustvarja plin.

Banane, nasprotno, preprečiti vlogo natrijevih, jo premagal in ponovno vzpostavitev ravnotežja in dobre volje. Pomislite na to sadje kot superheroj, ki pride na poraz grdo lopov v sklepni listini film in ste na pol poti. Torej, naslednjič, ko ste napihnjenost, samo pokličite na Banana Woman!

Ali pa samo zgrabi si banano. Kar je lažje.

Najboljše: Peppermint Tea

Mint je bil dejansko uporabljen za sto let, ki jih ljudje v ve, ko gre za prebavo vprašanj. In zdaj je prišlo tudi znanstvene raziskave izvajajo, da podpira tiste nore starodavnih gor.

Je bilo dejansko ugotovljeno, poprova meta čaj za zmanjšanje simptomov, ki jih IBS trpijo doživljajo, jih rezanje na pol. To je vse navzdol do mehanizma v mete, ki omogoča, da kanal s "proti bolečinam" element v debelem črevesu, tako pomirja napenjanje. Ja, to je čas, da dajo noge gor z dobro skodelico čaja! Ah!

Najboljše: Ginger

Ingver ima izredno veliko koristi za zdravje, in je kot mete so ga Kitajci uporabljajo že tisoče let kot način, da žoga od napihnjeno. Dejansko dokazi kažejo, da so zdravstveni obsedeni kitajski celo uporabljajo za zdravljenje plin kot daleč nazaj, kot pred našim štetjem četrtega stoletja.

Velika stvar o ingver je, da prihaja v različnih oblikah, vključno s pivom in čaj. Spravi se na to!

Najboljše: Voda

Verjetno si ves čas vedel, da vodo bi bilo tu nekje. Konec koncev, to je zdrav na svetu tekočine. V skladu z registriranim dietetik in avtor diete majhne spremembe, Keri Gans, voda je najboljši način za zdravljenje izbočeni, bloated želodec. To pomaga, da se stvari premikajo, in izpira vse Zloća iz našega sistema - vključno s tem škodljivca vseh škodljivcev, natrija.

load...