Kakšne so zdravstvene prednosti manuka medu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kakšne so zdravstvene prednosti manuka medu?

Kakšne so zdravstvene prednosti manuka medu?

Manuka medu, ki se proizvajajo čebele, ki oprašujejo na Manuka grm na Novi Zelandiji, je dejal, da je eden izmed najbolj koristnih in hranljivih oblik medu. To je eden od narave najmočnejših naravnih protimikrobnih snovi in ​​je bil uporabljen za tisoče let za zdravljenje bolezni kože, boleče grlo in alergije. Pri nakupu Manuka medu, čeprav, moraš biti previden, da si plačal za pravo stvar. Real Manuka medu prihaja le iz Nove Zelandije, in da bodo imeli edinstveno Manuka Factor (UMF) za 10+ ali več. Karkoli manj in ne boste dobili vse prednosti, ki jih ima medu v ponudbi. Tu so le deset neverjetno zdravstvene koristi Manuka medu.

1. Dobrote akne

Manuka medu je zelo močan anti-bakterijski in zdravilne lastnosti in njeno sposobnost, da jasno aken je skoraj legendarni! Čeprav ni bilo kliničnih preskušanj se to dokaže, je število osebnih priporočil, ki jih lahko najdete na internetu, je dokaz dovolj. Če se potrudiš, da se ukvarjajo s trmastim akne, poskusite uporabo Manuka medu na prizadetih območjih in jo pustimo na približno pet minut pred pranjem off znova vredno nekaj nežno milo in voda.

2. Izboljša prebavo

Manuka medu je zelo dobra za zdravljenje prebavnih motenj. Medu vsebuje naravno predhodno biotske ki spodbuja rast dobrih bakterij v črevesju. To lahko ponovno uravnotežiti prebavni sistem po naravni poti in pomaga ustaviti napenjanje, vnetje in druge pritožbe želodcu.

load...

3. Dobrote atletsko stopalo

Pri uporabi v svoji surovi, naravni obliki, Manuka medu ima zelo močne anti-glivične lastnosti. Lahko uporabite Manuka medu kot učinkovitega zdravljenja glivičnih okužb, kot so stopala športnika, glivičnih okužb nohtov, in lišajev.

4. Spodbuja hitro celjenje

Manuka medu se lahko uporablja tudi za zdravljenje ran. Ugotovljeno je bilo, da lahko medu zmanjša bolečino, boj proti okužbi in pospeši proces zdravljenja. Glede na članek, ki je bil objavljen v Jundishapur listu naravnih farmacevtske izdelke, se lahko tudi uporablja pri akutnih primerih in za pomoč hitro celjenje venske razjede.

5. Borbe bolezen dlesni

Medtem ko sami ideji drgnjenje nekaj sladkega okusa na dlesni in zobe se morda sliši protislovno, je bilo dokazano, da lahko to pomaga v boju proti bolezni dlesni in preprečuje zobno gnilobo. Manuka med vsebuje sestavine, ki se bodo borili za bakterije, ki so odgovorni za zob dan in bolezni dlesni tako, pa ni alternativa za čiščenje zob, bi lahko tudi koristen dodatek za vašo ustno higieno rutino.

load...

6. Povečuje raven energije

Manuka medu je zelo visoka v hranilnih snovi in ​​je dobra oskrba, energija dajanje, zdravih ogljikovih hidratov. Manuka medu ena nekateri polnozrnat toast bi odlično in hitro zajtrk ali malico, ki bi vas oskrbe z energijo pravo pot skozi do naslednjega obroka. Medu je bilo ugotovljeno tudi, da pomaga izboljšati vzdržljivost športnikov, tako da bi veliko pre-vaja prigrizek preveč.

7. Priboljški angina

Če imate vneto grlo in prehlad, potem je najboljša vrsta medu za uporabo v medu in limoninega vročo pijačo bo zagotovo Manuka medu. Če imate le vneto grlo, vzemite žličko Manuka medu, tri krat na dan, in to bo pomirjajo vaše grlo zmanjša vnetje in boj proti bakterijam, ki povzročajo angina. V nasprotnem primeru, če imate prehlad, pa tudi, naj v vročem limone in medu pijače in limonin sok vam bo dala vitamin C, da pomaga povečati vaš imunski sistem preveč.

8. Priboljški opekline

Če ste nesrečni dovolj, da bi dobili sončne opekline, Manuka medu je dober način za zmanjšanje bolečine in spodbuja hitrejše celjenje kože. Nanesite ga neposredno na opekline od sonca površino kože in bo pomirjajo bolečine, zmanjša vnetje in pospeši proces zdravljenja. Če je opeklina je še posebej slabo, bo Manuka medu deluje tudi antiseptično in ustaviti koža okužbo.

9. Morda celo lahko boj MSRA

MRSA je superbug da je zaskrbljujoče, zdravniki v bolnišnicah v zadnjih nekaj letih, ker je postala odporna na mnoge antibiotike. Manuka medu morda celo imajo nekaj dobrih novic tukaj, saj so raziskovalci v Cardiffu Metropolitan University je pokazala, da lahko antibiotiki lastnosti medu nadzor gene z MRSA bakterij.

10. Kontrole refluks kisline

Manuka medu lahko pomaga nadzorovati refluks kisline. Pomaga nadzorovati simptome in tudi linij požiralnik in prebavnem traktu, ki preprečuje škodo, ki bi jo lahko želodčne kisline povzroča. Zdravljenje sposobnost Manuka medu lahko tudi pomaga zdraviti kakršno koli škodo, ki bi lahko refluks kisline že povzročila.

Ali veste, druge zdravstvene koristi Manuka medu?

load...