Kje vegetarijanci dobijo beljakovine? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Kje vegetarijanci dobijo beljakovine?

Kje vegetarijanci dobijo beljakovine?

To je vprašanje, ki so vegetarijanci utrujeni, da so bile pozvane, ampak to je tudi vprašanje, meso-jedci, se zdi, ne bo nikoli naveličal asking:

"Daj, povej nam. Samo kje dobiš beljakovine iz? "

Ni vse meso-jedci vprašati iz zlobe. Seveda, nekaj narediti. Nekateri samo radi, da vas draži o tem, kako se bo preobrat vegetarijanska, da si suh, bled in Vitek, ker očitno beljakovin dejansko ne obstaja v zelenjavi.

load...

Vendar pa obstajajo tudi ti meso-jedci, ki vas pokroviteljski z njihovo skrb.

"Aww, veste, da boste morali delati ekstra težko, da se vaš beljakovin, kajne, dragi? Ker brez beljakovin, boste umrli. "

Prav, v redu. Kot da nismo že vedeli, da.

No, naslednjič, ko si vprašal, kje dobiš beljakovine iz le reel off teh virov 10 beljakovin za vegetarijance.

1. Fižol

Fižol so dobili toliko beljakovin v njih, da oni praktično visoko na stvari. Oni so tudi veliko vlaknin in antioksidantov preveč, kar pomeni, da vam pomaga izgubiti težo, kot tudi vam preprečujejo razvoj grdo bolezni.

load...

Problem s fižolom je, da obstaja toliko različnih vrst. Za najboljših virov fižola beljakovin, vam svetujemo, da se obrnejo na soje (kuhana soja vsebuje 17g ali beljakovin na 100 g), volčjega fižol (16g na 100 g), in tempeh (18g na 100 g).

2. Arašidovo maslo

Američani obožujejo arašidovo maslo. Jedo ga zjutraj, na večerjo, kosilo in so ga celo jesti pred spanjem. Toda Evropejci pritrjena stigma na arašidovo maslo preprosto zato, ker je Američane, ki porabijo največ od tega.

Konec koncev, kaj je ameriški ljubezen je samo, da je nezdravo, kajne?

Narobe!

2 žlici arašidovega masla, polnjene z 8g beljakovin, zaradi česar je ta mazava užitni najljubši vir P-moči za vegetarijance. To je zelo priročno, in ga lahko razširil na vaš toast, vaše vaflji, vaših jabolk, ali pa samo polizati naravnost iz kadi!

3. Kvinoja

Kvinoja je še eden izmed čudovitih virov beljakovin za vegetarijance. Opisan kot božji dar za vegane in vegetarijance, ki jih precej vsak vegansko in vegetarijanca, ki je kdaj jedel, kvinoja je vir beljakovin, ki ste morda slišali, vendar nikoli dejansko poskusil.

Ni precej žita in ne čisto seme, se kvinoja poimenovan kot popolne beljakovine. Prehransko močna je mogoče kuhana na različne načine. Lahko ga dal v solato, jo zamenjali za riž, uživajte kot žito, in lahko jo uporabite tudi namesto beljakovin v prahu. To je super.

4. Kale

Naslednja eden od velikih virov beljakovin za vegetarijance je ohrovt, ki je bila opisana kot novi govedine, in je tako zataknil z beljakovinami, ki so tudi meso-jedci prepričan.

Listnato zeleno, je videti malo všeč špinača, vendar je dejansko bolj prepričljivo močan kot Popaj najljubši mišično-ojačevalec. Večina kalorij Kale so beljakovine, z eno samo pol skodelice zelenega stvari vsebuje gram beljakovin moči, in kot bonus ste tudi dobili kalcij, vitamine A, C, B6, železo, magnezij in kalij.

5. Čičerika

Čičerke, ki so znani tudi kot garbanzo fižol, so bodisi uporabljeni v solati, ocvrte kot del popražimo ali zaužili sam kot hrustljavo ugriza. Lahko jih tudi najdete v Humus, kar v bistvu pomeni, da so čičerika zelo dostopna, in zato zelo primeren vir beljakovin za vegetarijance.

A 100 gramov draga čičerke vsebuje 19 gramov proteina, in so tudi veliko vlaknin, hkrati pa je malo kalorij. Izdelava obrok z njimi je zelo enostavno, kar pomeni, da ni izgovor, da ne bi dobili močan beljakovin s temi lovelies.

6. Tofu

Ljubimo tofu, ker je tako poceni, tako vsestranski in je odličnega okusa, in to je tudi eden izmed čudovitih virov beljakovin za vegetarijance. (Se le prepričajte, da nakup ne-GSO).

Verjetno ste že opazili škatel tofu, kot jih naredite svojo pot po svojem supermarketu, kot oni postajajo vse bolj in bolj vidna na prodajnih policah. To je zato, ker vegani in vegetarijanci glej tofu kot beljakovin dar od zgoraj, in so kar napor, da se vključijo v njihove dnevne obroke.

A 100 gramov tofuja vsebujejo do nekaj velikega 8 gramov beljakovin in lahko bodisi dobili mehko tofu, ki je podobno kaše, ali lahko dobite trdnejšo tofu, ki spominja na meso. Uživajte.

7. Soy

Še eden izmed odličnih virov beljakovin za vegetarijance je soja. Vključili smo fižol na ta seznam že prej, ampak soja dejansko bije fižol roke dol, ko gre za biti popolna beljakovina. Lahko dobite približno 10 gramov na pol skodelice stvari, in dobiš več metionina amino kisline, kot ti z konzervo fižola.

Veliko vegani in vegetarijanci so se soje idealen nadomestek za meso, ko gre za beljakovine, in nismo tisti, trdijo z njimi. Tofu, ki je bilo že omenjeno, je pravzaprav sojin izdelek, tako da ste v fantastični družbi, če prideš na soje vlaku.

8. Ezekiel kruh

Ezekiel je pravzaprav znak v Stari zavezi, ki je živel za sto let. Mi smo ugibati ta kruh je bil tako imenovan, ker je tako bogata z beljakovinami, ki ga tudi lahko živi več sto let!

Ampak verjetno ne. Oh no.

Toda v resnici, pa je povezava z Ezekiel najdemo v Svetem pismu, kot se recept za ta kruh lahko najdemo v Stari zavezi. Se glasi:

"Vzemi pšenica, ječmen, fižol, leča, proso in napisane, da jih v eni posodi in jih lahko v kruh za sebe."

9. Leča

Kot osnovni točka prehrane študentov v zadnjih milijon letih, bi leča poceni in povezana z denar privezan študentov, ampak oni so pravzaprav tudi eden izmed čudovitih virov beljakovin za vegetarijance.

Posamezen pol skodelice leče vsebuje 9 gramov beljakovin. Poleg tega, da vsebuje nekaj velikega 16 gramov vlaknin. Leča je tudi zelo okusna in obstaja veliko čudovitih receptov za vas, da se bašejo s.

10. Mandeljni

Mandlji morda ne bo najbogatejši vir beljakovin na seznamu, vendar so še vedno dobra go-beljakovine vir vegetarijance.

Še bolje, oni so res priročen in lahko jedo kot prigrizek, kadarkoli, kjerkoli. Prav tako prihaja bogata z vlakninami, kot tudi železo, kalcij, kalij in magnezij.

Obstaja veliko več virov beljakovin za vegetarijance, da uživajo, kot so rjavi in ​​beli riž, artičoke, semen konoplje, sončnična semena, ovseni kosmiči, bučna semena, špinača, chia semena, Spirulina, kuhanega brokolija, beluši, itd

Ali veste, druge vire beljakovin za vegetarijance?

load...