Najboljša skrivnost toniranega telesa bikini slavnih: kettlebell | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Najboljša skrivnost toniranega telesa bikini slavnih: kettlebell

Najboljša skrivnost toniranega telesa bikini slavnih: kettlebell

Vsak slaven fitnes ima tako imenovano "pogum kot." To je vedno opremljen s kettlebell. Ni primeren slaven, bodybuilder ali športnik, ki ne bi uporabil Kettlebell v njihovih treningih. Močni moški po vsem svetu raje težke atletike več mehkih sodobno telovadnico treningov. Znana dame radi tudi ta šport za hitro izgubo maščobe in atletske koristi telo kiparstvo.

Kaj je kettlbell?

Kettlebell Izgleda topovskim z ročajem, ki se uporablja za opravljanje balistične vaje, ki združujejo srca in ožilja, moč in usposabljanje fleksibilnost. Že leta 1700 so Kettlebells za podoben sodobni obliki ruski kmetje uporabljajo za tehtanje pridelkov. Zelo kmalu ljudje opazili, da so kmetje, ki se uporabljajo Kettlebells postal močnejši in pogledal popolnoma atletski, kot starogrških junakov. Dolgo časa je bil kettlebell lifting skrivnost močnih moči številnih športnikov, slavnih in bodybuilderje. Kettlebells so bile uporabljene za različne športe po vsej Evropi že od leta 1940.

load...

Od 1960 kettlbell bila uvedena v zahodni Evropi in ZDA. Kljub temu, da je postala zelo priljubljena v letu 2001, ko je Pavel Tsatsouline objavil svojo knjigo o kettlebell usposabljanje v ZDA. Pavel Tsatsouline velja za moderno kralj kettlebell je populariziral ta šport po vsem svetu.

Zakaj kettlbell je dobro za vas?

Kettlbell izboljšuje:

 • Moč
 • Okretnost
 • Usklajevanje
 • Splošna telesna pripravljenost
 • Fat burn
 • Sestave telesa
 • Drža
 • Ravnovesje
 • Delo zmogljivosti

Glede na nedavne študije, ljudje, ki izvajajo pet let ali več z kettlbell imajo za "kozmonavt krvni tlak." Ti usposobljeni športniki pokazali, najmanj časa, potrebnega za njihovo srce upočasni nazaj v normalno stanje po vadbi.

load...

V drugi študiji, je skupina študentov razdeljen na dva dela: kontrolna skupina sledila tipično univerzitetno PT programa in eksperimentalni skupini samo dvigne kettlbells. Oceniti njihovo učinkovitost, so na voljo standardni preizkus PT: stalni široko skok, pull-ups, 100-metrski sprint, in 1K tek. Presenetljivo je, da eksperimentalna skupina naredila boljši v vseh teh vaj, kljub pomanjkanju prakse o testiranih urjenja.

Ne mislim, da je kettlbell uporabna samo za tiste, ki želijo graditi mišice in povečati telesno težo. Glede na še eno študijo, ki je bil podpisan leta 1997, približno 21% od kettlbell dvigala poveča telesno težo, saj ob nastopu kettlbelling in okoli 21% je zmanjšalo. In to število ni slovnične napake! Kaj je res navdihujoča, je študija pokazala, da kettlbellers razkrila dosledno nizke telesne maščobe.

Kako deluje?

Kettlbell dviganje deluje predvsem spodnji del hrbta, noge, ramena, in poveča moč oprijem. Take preproste in osnovne gibe kot gugalnica, čisto in kreten in ugrabil, sodeluje celo telo naenkrat. Kettlebell vaje so celovit in hkrati deluje več mišic. Za ponovitev lahko stalno ponavlja nekaj minut ali s kratkimi odmori. Ta posebna kombinacija naredi kettlbell vadbo delno aerobno in bolj podobno visoke intenzivnosti intervalnega treninga, ki je znan po svojih metabolične koristi.

Pavel priporoča dame začeti z 18 funtov (8 kg) kettlebell. Napredek bo očitno zelo kmalu in morda ne boste mogli preklopiti na 26 funtov (12 kg), s ciljem, da napreduje v 35 funtov (16 kg). Redno mora človek običajno začne s težo 35 funtov. Fant se šteje za napredno, ko je sposoben dvigniti "dvojnega" - 70 funtov (32 kg) Kettlebell. Obstajajo Kettlebells, ki so celo težji od tega. So poklicni težkih tehtalci uporabljajo in se imenujejo "buldog".

Pred začetkom vaje, tudi z najmanjšo težo, želite zagotoviti, da:

 1. Nimate nobenih težav s hrbtenico.
 2. Delate ven bos, da se prepreči drsenje. Vse vrste superge so absolutno ni dobro za ta šport. Samo rokoborbo čevlji, delovni čevlji ali obratno chuck Taylors so dovoljeni.
 3. Ni ovir v vaši okolici, da bi vam preprečujejo tem gugalnice in valovih. Ljubim ta šport, ker me ne prisili, da ostanejo v telovadnici ali v zatohli sobi. Grem ven in uživajte dodaten učinek kisika pri izgorevanju maščob in energij.
 4. Razviti svojo moč in fleksibilnost postopoma z uporabo zdrave pameti in poslušate svoje telo.
 5. Ni nadomestek za dobro presojo. Vaši prijatelji ali inštruktorji vam bo dala veliko nasvetov, vendar je le ena oseba, ki ve, kaj je bolje za vas - to je sebe.

Za konec bi rad omenil, da kettlbell dviganje je eden najvarnejših športov doslej. Le 8% vrhunskih športnikov, ki potiskajo svoje telo pred poškodbami v poročilu rob pri treningih ali tekmovanjih.

Kettlebell je one-stop-shop fitnes in če ste še vedno strah videti kot močen bodybuilder po usposabljanju, si oglejte ta seznam zvezdnikov, ki dolgujejo svoja telesa kettlebell: Jessica Biel, Angelina Jolie, Vanessa Hudgens, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Penelope Cruz, Kim Cattrall, in Kim Basinger.

Ostani pametna, zdrave in lepe!

Ta članek je prisrčno vam prinaša Ekaterina Tsaranok. Če želite prebrati vse članke Ekaterina Tsaranok kliknite tukaj.

load...