Najboljših 10 manuka koristi medu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Najboljših 10 manuka koristi medu

Najboljših 10 manuka koristi medu

Med vsemi je znano, da imajo antibakterijske lastnosti, vendar Manuka medu, iz Nove Zelandije, je splošno sprejeto, da imajo veliko večje koristi za zdravje, kot običajno, vsakdanje medu.

Manuka čebele zbirajo svoj nektar iz obrata Manuka na novozelandskem Severnem otoku. Sama Manuka rastlina se uporablja že stoletja s strani avtohtonih prebivalcev Maori kot naravno zdravilo pijačo za zmanjšanje vročino; olje iz rastlin se uporablja kot naravni antiseptik, Manuka medu je odlično sredstvo za rane in vse to dobroto se destilira čebel v medu, da lahko zdaj našli v številnih trgovinah z zdravo.

Manuka medu ni poceni, vendar prinaša veliko število različnih koristi za zdravje in tukaj so naši top deset razlogov, zakaj bi morali imeti Manuka medu v vaši kuhinji:

load...

1. Izboljšana prebava

Mešajte le majhno količino medu v skodelico vroče vode za lažje napenjanje in nelagodje iz prebavne motnje in sindrom razdražljivega črevesja.

Zdravljenje 2. Kože

Nanese neposredno na kožo, lahko Manuka medu pomirjajo opekline, zmanjša brazgotine in je odličen za zdravljenje pikov insektov in ekcem. Medu Naravna protivnetna lastnosti tudi učinkovito zdravljenje za sončne opekline.

3. Imunskega sistema

Žličko dan Manuka medu je lahko odličen pomočnik imunskim sistemom. To bo povečanje vaše energije ravni in njegovo visoko stopnjo bakterij, ki se borijo lastnosti bo pomagalo, da se ubranijo pred kašelj in prehlad.

load...

4. Energy booster

Manuka medu prednosti so energetsko spodbujanje. Medu je veliko fruktoze in glukoze, in vam bo dala instant, kratkoročno povečanje energije. Vrtite v vročo pijačo zjutraj in boste občutili razliko.

5. Ena od največjih domačih pravnih sredstev za vneto grlo

Ena od velikih Manuka medu prednosti je, da je to super zdravilo za vneto grlo. Honey je že dolgo znano, da je neverjetno boleče grlo dudo, vendar je to zelo draga, je še bolje. Naj čajne žličke njega teče počasi navzdol grlu in bo pomirjajo bolečino stran.

Zdravljenje bolezni 6. Smolni

Študije so pokazale, da Manuka medu aktivno bori proti bakterijam, ki povzročajo bolezni dlesni in zobne gnilobe. To se zdi malo čudno, da kažejo, drgnjenje nekaj sladkega na dlesni po ščetkanju, vendar so raziskovalci ugotovili, da zniža raven bakterije.

7. Anti-glivično

Kadar se uporablja v svoji naravni, surovi obliki, Manuka medu, anti-glivične lastnosti, bi bilo super za zdravljenje bolezni, kot so okužbe, glivične in športnika stopala.

8. Kislina zdravljenje refluksnega

Manuka medu je izkazal kot zdravila za refluks kisline. It plašči prebavni trakt in požiralnika in preprečuje poškodbe pred želodčno kislino.

9. Želodec zdravljenje razjede

Manuka medu je bilo ugotovljeno, da spodbujajo rast dobrih bakterij v želodcu in preprečuje rast bakterij, ki je znano, da povzroča želodčne razjede.

10. Rane zdravilca

Nekatere bolnišnice po vsem svetu so se začeli uporabljati Manuka medu za zdravljenje ran in preprečuje okužbo. Njegove antibakterijske in protivnetne lastnosti, ki so z namakanjem povoje v Manuka medu, preden se začnejo izvajati uporabljajo.

Ali vam je všeč jedo medu? Vas prosimo, da delite druge Manuka medu koristi v komentar oddelku spodaj.

load...