Nasveti za zdravo prehranjevanje: 9 živil, ki jih ne bi smeli jesti pred spanjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Nasveti za zdravo prehranjevanje: 9 živil, ki jih ne bi smeli jesti pred spanjem

Nasveti za zdravo prehranjevanje: 9 živil, ki jih ne bi smeli jesti pred spanjem

1) pizze in testenine

Izogibajte se jedo pice in testenine tik pred spanjem, saj so ti obroki precej težka in bogata s kalorijami; jedo te vrste živil bi dal vaš trebuh pravo vadbo ponoči! Ko vaš spanec, vaše telo sprošča in počiva, tako da ne vaš želodec, pa tudi druge organe. Na vrhu, da jedo testenine in pice pred spanjem bo, zagotovo, povečati vaše ljubezen ročaji!

2) Kava

Če želite piti nekaj pred hitting vaš udobno blazino, vsekakor ne gre za kavo. Dejstvo je, kava je poživilo, ki je podaljšan učinek na telo (to je učinek bo trajal več ur), tako da ne boste mogli spati in pravilno počitek; če pijete kavo ponoči, boste morda našli sami čiščenje kuhinje, pomivanje tal ali kuhanje tri torte, namesto spanje; Zato, če želite, da se razvajate s skodelico okusnega expresso, to storite zjutraj!

load...

3) Sladoled

Sladoled je naložen z maščobami in sladkorjem, to je absolutno težo pridobivajo bombo! Ko ste injicirali sladkorja in maščob v telesu (ki jih jedo sladoled), pred spanjem, vaš sistem ne bo mogel zapisati to eksplozijo kalorij in jih shranite v pasu za nadaljnjo uporabo. Torej, če ne želite, da se pridobivanje teže, ne jedo sladoled pred spanjem!

4) Sir

Sir je eden izmed najhujših živil za jesti ponoči, še posebej za tiste, ki trpijo za zgago. Eating sir pred spanjem lahko počutijo zelo težko na želodcu, zato poskrbite, da načrtujejo svoje obroke vnaprej in uživajte v to čudovito del vašega najljubšega sira podnevi namesto.

load...

5) PiĹĄkotki in pecivo

Piškotki in pecivo imajo podoben sladoleda zgodbo. Pakirano z maščobami in sladkorjem, piškoti, pecivo in sladice (kot tudi čokolado), vam bo dala iskrica ob nepravem času. Ponoči, ko se vaše telo in celoten sistem poskusite sprostiti in počivati, najmanj stvar, ki jo potrebujete, je spodbuden sladkorja strel! Če se počutite, kot jedo nekaj sladkega, da zdravo izbiro in jesti sveže sadje ali nekaj jagod. Čokolada (predvsem temne), na drugi strani pa vsebuje kofein in lahko deluje kot stimulans, zato predlagam, da počakate do jutra, nato pa grize le svoje najljubše čokolade.

6) Fast food

Ko iščete nekaj za jesti pred spanjem, ne burgerje govejega mesa in slanine kot kuga. Vi ne potrebujete te bogate injekcijo kalorij tik pred posteljo! Uživanje hitre hrane, preden vaše nočnega počitka je zagotovljena morilec spanec! Poleg tega bo proizvodnja kisline v želodcu povzroči zelo neudobno in neprijetno zgago. Torej, če se pojavijo piščančji medaljoni, pomfrit, čebulo in velike Mac v mislih, ko se odpravljate v posteljo, kick off te misli iz svoje glave takoj in popijte kozarec vode ali mleka namesto.

7) Alkohol

Če želite imeti "grozno", neprespane noči, ko se bo zbudil večkrat brez posebnega razloga, popiti kozarec vina tik pred spanjem. Tudi uživanje alkohola pred spanjem, ali je vino, vodka ali šampanjec, bo imel velik vpliv na to, kako vaša koža izgleda in se počuti in je lahko tudi poslabša smrčanje!

8) Soda

Soda, kot tudi energijski napitki (kot so Red Bull, na primer), so, vsekakor, da se je treba izogniti, ko ste se pripravljajo za dober nočni počitek. Pakirano s sladkorjem, soda pijače vsebujejo tudi nekatere kemikalije, ki lahko poslabšajo prebavila, zato sode je treba, nujno, je treba izogibati spanjem! Če menite, žejen, pitje kozarec vode je najboljša odločitev! Prav tako je večina kole, kot tudi red bull vsebujejo kofein, ki ni najboljši prijatelj vašega dober nočni spanec!

9) začinjene dobrote

Živila z uporabo salse, gorčica in začinjene paprike niso najboljša izbira za posteljo času prigrizek! Te vrste jedi lahko povzroči močno zgago in lahko preprečijo, da mirno zaspi, zaradi njihovih spodbujanje energetskih učinkov.

Če ste žejni ponoči, gre za kozarec vode, mleka ali zeleni čaj, če ste lačni - jesti sladki krompir, banane, jogurt ali naraste.

Upam, da vam je všeč koristno. Ali se pogosto lačni ponoči? Delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...