Prednosti joge: 10 razlogov, zaradi katerih vas joga naredi lepše | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Prednosti joge: 10 razlogov, zaradi katerih vas joga naredi lepše

Prednosti joge: 10 razlogov, zaradi katerih vas joga naredi lepše

Izhaja iz starodavne indijske jeziku sanskrtu beseda joga dobesedno pomeni sožitje, kot sožitje par volov. Sodobni pomen besede, ko se uporablja v povezavi s prakso joge, kot jo poznamo, je zveza - zveza uma, telesa in duha. Joga je odlična oblika vadbe je koristno tako za duha in telesa in, mnogi trdijo, da joga lahko spremeni življenje izkušnja, ki izboljša tako na zdravje in lepoto in tukaj so deset Joga koristi in razlogov, zakaj bi morali biti poskuša joge. To je več kot le izvaja rutinsko.

1. Joga izboljša samozavest

Redna praksa joge zapusti vas polna samozavesti in ljudje preprosto radi, da se okoli samozavestno osebo. Fizično, bodo vaje okrepila svoj hrbet in ramena, izboljšati svojo držo in tvoja glava bo potekala visoka, ko hodiš visok in ponosen.

2. Joga razstruplja telo

Joga izboljšuje svojo drzno kroženje in pomaga odstraniti strupe iz telesa. To vam daje občutek okrog zdravja in dobrega počutja in vrača sijaj življenja na kožo.

load...

3. Joga blaži stres

Joga prednosti so odpravljajo stres. Vaši raven stresa vpliva na način, ki ga videti. Ko ste pod stresom in utrujeni, to kaže na obrazu, to vpliva na vaš celoten videz in se lahko celo, da boste pridobili težo. V drže in dihalnih vaj iz joge pomoč, da se olajša proč stres, pomiri um in pustil občutek in je videti bolj sproščeno.

4. Joga vas naredi bolj zavedati

Tisti, ki vadijo jogo čutijo večjo povezavo do življenja in vse, kar se dogaja okoli njih. Vidijo, da je tam veliko več življenja, kot le sami in to privlačno ljubezen življenja sije v vsem, kar počnejo.

5. Joga prinaša sijaj in lepoto kože

Nekatere joga položaji so še posebej priporočljiva za vložitev iz naravne lepote na osebo. Ti spodbujajo krvni obtok, ki omogoča več kisika za dosego celice telesa, ki dodaja sijaj na koži.

load...

6. Joga poveča srčni utrip in pomaga pri izgubi telesne maščobe

Joga koristi tudi izguba teže. Joga je le ena izmed najboljših oblik vadbe, ki obstaja. Seja joge bo povečalo vaš srčni utrip prav tako kot tek bi. Vaše telo bo postalo bolj vitko in boste izgubili telesno maščobo, če delate na jogo na redni osnovi.

7. Joga izboljša imunski sistem

Izboljšati in okrepiti imunski sistem, je še ena od številnih prednosti joge. V drže in vaje iz joge dela na celotno telo in izboljšave, ki jih boste dobili tako v splošnem delovanju telesa in spodbuda za imunski sistem bo pokazal v zdravo kožo, kot tudi vaše okrasne oblike.

8. Joga izboljša prožnost

Če iščete za to gibčno in njenim videzom, potem Joga je definitivno za vas. Joga razteza in izvaja vse mišice v telesu in se bo na koncu privedla do veliko večje fleksibilnosti. To bo tudi pomagalo, da bi se izognili poškodbam, saj je bolj prilagodljiv telo veliko manj nagnjeni k poškodbami.

9. Joga lahko ste videti mlajši

Joga prednosti so mlajši iskani videz. Joga deluje na obeh tvoji glavi in ​​telesu, da vam mlajši, bolj svež videz in pogled na življenje. Yoga rutine vam bo energijo in da vam življenje koli stranke!

10. Joga vam prinaša zadovoljstvo

Ko se udobno v svoji koži, drugi ljudje so udobne pa okoli vas. Joga prinaša duševni mir in zadovoljstvo, ki jih morda nikoli ne bi doživeli pred in dal, da je pomlad nazaj v korak znova.

Joga koristi so resnično bogat. Umetnost joge pomaga prevzeti kontrolo nad svojo uma, telesa in duha, da harmonizira celoten sistem in pomaga obvladovanje stresa in tesnobe, kar brezskrbno veselje do življenja.

Ali vam je všeč joga? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...