Seznam 10 zdrave hrane za nakup, ko ste na dieti in v tesnem proračunu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Seznam 10 zdrave hrane za nakup, ko ste na dieti in v tesnem proračunu

Seznam 10 zdrave hrane za nakup, ko ste na dieti in v tesnem proračunu

Dieto in zdravo prehranjevanje ni treba drago. V bistvu, če ste načrt vaše obroke in kupujejo sestavine sveže, lahko jeste zdravo za manj, kot bi jih porabili za pripravljene jedi in Arhiviranje hrane. Z malo razmišljanja in načrtovanja, lahko ustvarite zdrave, poceni in okusne jedi, ki ne bo prekinil banke:

1. Banane

Sveže sadje je le drag če kupite trendy, izven sezone ali uvoženih sort. Banane so relativno poceni sadje, ki prihaja opremljen z vitamini minerali in vlakninami. Izbrala ni tako zrele banane ali celo rahlo zeleno, nato pa bo trajalo dlje; prezrelega banane vsebujejo tudi veliko več sladkorja, kot le zreli.

2. Jajca

Jajca so tako vsestranski in so odličen vir beljakovin. Več proračun prijazno kot meso, lahko jajca enostavno podžigal v omleto, jedli kuhano za prigrizek ali s solato, in bodo trajala dalj časa v hladilniku preveč.

load...

3. Konzervirane tune

Konzervirane tune je eden izmed najcenejših konzerviranih rib, ki jih lahko kupite. Lahko uporabite tuna v sendviči, enolončnice, s testeninami, v solatah ali pa samo na keks in vsebuje beljakovine in omega - 3 maščobnih kislin, ki so tako pomembne za zdravo in uravnoteženo prehrano.

4. Leča

Suho leče so odlična alternativa za meso in stane le centov na obrok. Z rahlo Nutty, sladkega okusa, bo leča vam z več beljakovin in železa, od mesa volje in vas bodo napolnili z zdravo vlaken, kot tudi. Leča je tudi najlažje iz suhih fižol kuhati, kot pa najprej ni potrebno predhodno namakanje.

5. Zelena listnata zelenjava

Listnata zelena zelenjava sta zelo hranljiva in vas bodo napolnili za nekaj kalorij in malo stroškov. So bolj stroškovno učinkovit od vas jih kupili v razsutem stanju, ne pa vnaprej pakirano ali celo ceneje, če kupite zamrznjene zelenjave.

load...

6. Zelena

Zelena je znan kot eden izmed živil "negativno kalorij ', ker ste uporabili več kalorij jedo in ga prebavi, kot ste pridobili iz hrane. Zelena je tudi cenovno ugodna in se lahko jedo kot prigrizek, ki se uporabljajo v solatah ali kuhano kot zelenjava in, kot traja dobro, se lahko uporablja za več obrokov po več dni.

7. Mandljevo mleko

Stroškovno učinkovita in zdrava alternativa redni mleka, nesladkane mandljevo mleko ima le 30 kalorij na obrok, in se lahko uporablja v kavnih, napitke ali da ovsena kaša v samo na enak način. Prav tako je polna vitamina D, B12 ter magnezija in kalcija.

8. Domače jogurt

To je samo fancy okusom jogurti, ki so draga in oni so predvsem, da ni dobro za pasom, bodisi. Navaden jogurt, čeprav je dobro za kremni zdravljenje, da se boste počutili polni in je dokaj poceni preveč.

9. Sezonsko sadje

Sadje se razlikujejo v ceni, odvisno od tega, kdaj in kje si jih kupil. Sezonsko sadje bo veliko bolj stroškovno učinkovito, kot tisti, ki so izven sezone in pridejo od daleč. Takšne sadje kot jabolka in pomaranče so precej vedno na voljo, in ne bo stalo veliko denarja.

10. Valjani oves

Valjani oves so eden najboljših polnjenje in hranljivih živil, ki jih lahko kupite. So zdravi, hranljivi in ​​malo kalorij, in jih je mogoče uporabljati tako v slanih in sladkih jedi. Lahko jih jeste za zajtrk, jih dodajte v napitke ali jih vključiti v kuhanju glavne obroke in se vam bo z veliko vir energije.

Ali imate druge zamisli o tem, kako jesti zdravo, medtem ko na dieti in na proračun?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...