To se bo zgodilo, če vsak dan jedo avokado | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

To se bo zgodilo, če vsak dan jedo avokado

To se bo zgodilo, če vsak dan jedo avokado

Sprva delaš tedensko nakupovanje je zabavno in razburljivo. Ste nakupovanje približno za nekaj čeden sestavin v pripravi za nekaj super, kreativne večerje. Toda odločili, kaj bodo jedli vsak teden dobi malo naporno čez nekaj časa. Padeš v rutino jedo iste stvari, ali pa ste prišli do točke, ko ste tako dolgčas vašega trenutnega prehrane, ki ste jih dobesedno zmanjkalo stvari za kuhanje in jesti. Ti samo ne vem več, kaj naj stori. Nimaš pojma, kaj naj jedo. Podaš ohrovt in kvinojo v trgovini z živili, ampak sploh ne vem, kaj ta živila. Ti si tako daleč v stiku.

Če ste na razpotju zdaj, če iščete, da bi jedli zdravo, vem, kako se počutiš. Bil sem tam. Sem na koncu prišel do točke, kjer sem želel izboljšati svojo prehrano, in jesti več teh tako imenovanih "super živil," in eden od super živil, ki sem jih začel jesti veliko je avokado.

Avokadovo, kot večina "super živila", je morda ne nujno super hrana na pravi. To je pravzaprav zelo težko opredeliti, kaj je super hrana, vendar boste ugotovili, da je večina tako imenovanih super živil niso pravzaprav vse, da super. Toda avokado vsaj približa in zasluži vse hype. To je v bistvu zdravje bankrot sadje, ki je okusno, poceni in lahko kompliment paleto jedi in jedi, od sendvičev, da mešamo krompirček. Tu so le nekatere zdravstvene koristi avokado in nekaj stvari, da se bo zgodilo, ko jih jeste kdaj dan.

load...

Boste zmanjša tveganje za bolezni srca

Številka 1 morilec v ZDA je bolezen srca - bar none. Trenutno vplivajo na skoraj 27million odraslih, to je daleč pred vsako drugo bolezen. To je v bistvu na domu naravnost brez tekmeca v mestu.

Toda namesto da se boji najhujšega, skomignil z rameni, in pravi, da je ne morete storiti ničesar o bolezni srca, lahko pa tudi pazite nasvetov, da obstaja veliko lahko storite, da se zmanjša tveganje za razvoj te strašno bolezen. In najlažje in najbolje, kar lahko storite, je spremeniti svojo prehrano.

Avokado koristi naš srčno-žilni sistem, kot nekaj drugega sadja. To je bogata z nenasičenih maščob (dobra vrste maščob), in nizek v slabem vrste maščobe. Če uživate preveč slabe vrste maščob, boste dvigniti raven HDL holesterola, ki je v resnici ni kul. Jeste več nenasičene maščobe, vendar pa lahko pomagajo znižati raven holesterola. Prav tako lahko povečate občutljivost na inzulin.

load...

Avokado vsebuje tudi veliko srca ljubeč hranilnih snovi, kot so antioksidanti, fenolov in karotenoidov.

Boste Get pametnejša

Še eden od bajen zdravstvene koristi avokada je, da avokado bogata z omega - 3 maščobnih kislin, kot tudi vitamin E, ki sta delujejo kot močna kognitivnih spodbujevalcev, da izboljšajo svoje mentalne sposobnosti. Delajo z izboljšanjem ponudbe krvi na vašo pre-frontalnem korteksu, kar izboljšuje svoje kritično razmišljanje.

Si bo ostal v formi

Ja, avokado vsebuje maščobe. Ampak kot rečeno, to je dobra maščoba. Kot tak, vnašate nenavadno malo paradoks, ko jeste avokado, ki vam pomaga izgubiti težo; ste v bistvu jedo maščobe izgubiti maščobo.

Avokado so super za pomoč občutek sitosti dlje, skrajšanje nobene želje, da bi overindulge in napadite prigrizki omaro med obroki. To je zaradi visoke vsebnosti vlaknin najdemo v sadju, z enim avokadom vsebuje okoli 14grams vlaken.

Porabijo avokado redno je bila povezana tudi z manjšimi postave, z veliko diet za hujšanje priporočajo več avokado.

Boste zmanjša tveganje za raka

Rak je eden od najstrašnejša bolezni na svetu. Samo samo letos več kot pol milijona ameriških je se pričakuje, da bo umrl od tega, kar ustreza približno 1.500 na dan. To solze družine narazen, znižuje kakovost življenja, in je včasih posledica vaših prehranskih izbir. Kot tak, imate na izbiro, da zmanjša tveganje za raka, ki ga jedo bolj zdravo hrano.

Avokado je bogat z obilnimi fitokemikalije, ki je znano, da zmanjša tveganje za nastanek raka. Vsebujejo tudi ksantofila lutien in beljakovin, imenovano glutation, ki sta bila povezana z nižjimi stopnjami raka ustne votline. Študije so še vedno v teku v vlogi avokada pri zniževanju tveganja prostati in raka na dojki, vendar zgodnji znaki in podatki so pozitivni.

Poleg tega so zgodnje študije tudi pokazale, da določena spojina v avokado vsebuje proti raku lastnosti, ki lahko odpravo akutne mieloične levkemije celic.

Vaše oči bodo zdravi

Še eden od velikih zdravstvenih koristi avokada je, da če jeste avokado redno bodo vaše oči bolj zdravo. Naše oči so tako pomembna za naše splošno dobro počutje, vendar mnogi od nas jih jemljemo za samoumevne. Katarakte vpliva na skoraj 25 milijonov Američanov, starih 40 +, medtem ko očesne so bolj pogosti, kot si morda mislite. Jesti avokado vsak dan je odličen način gledanja po tvojih očeh; zaradi svoje luteina in zeaksantina vsebine, ki jih lahko za zaščito vaših oči pred škodljivimi svetlobe, medtem ko znižuje vaše splošno tveganje za razvoj motnje oči.

Vaša koža bo videti bolje

Vsi smo pod pesek časa, in vsi imamo na starost na koncu. Toda nekateri ljudje se starajo hitreje od drugih, to pa je v veliki meri posledica njihovega načina življenja in prehrane.

Avokado so bogate s karotenoidi, ki je, kot sem že omenil, spodbujajo zdravje srca in ožilja. Toda te karotenoidi, skupaj z luteinom, pomaga zaščititi kožo pred UV poškodbami, tako držimo tako, da zdrava, sijoča ​​- in mladostno.

Najdemo v avokadu karotenoidi se zlahka absorbira v telesu, zaradi česar je to sadje boljša izbira kot večina drugega sadja.

Vaše telo bo imel več kot dovolj kalija 

Ko ljudje mislijo, kalija, ki mislijo, da so jedo veliko banan, je najboljši način, da bi dobili več od tega ključnega hranila. Ampak banane vsebujejo veliko ogljikovih hidratov, medtem ko avokado niso. Iz tega razloga so se argumentov, če želite več kalija.

Pripravimo 100 g porcija avokada vsebuje 14% dnevne priporočene količine kalija, kar je dejansko bolj kot banana (10%).

Kalij je pomemben, saj lahko zniža krvni tlak in zmanjša tveganje za srčni infarkt ali možgansko kap.

Ali veste, druge zdravstvene koristi avokadom?

load...