Top 10 hrane, ki detox vaše telo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Top 10 hrane, ki detox vaše telo

Top 10 hrane, ki detox vaše telo

Rdečica svoj sistem je nedvomno pomembna, vendar to ne pomeni, pitje nič drugega soka za en teden. Lahko učinkovito razstrupljanje, ne da bi sami stradati. Poskusite te 10 naravnih razstrupljevalna hrane in pijače, ki jih lahko vključite v vaši dnevni prehrani in se boste počutili očisti in osveži, v nobenem trenutku ne na vseh:

1. Zeleni čaj ali Matcha zeleni čaj

Zeleni čaj je že dolgo znana po svojih blagodejnih koristi za zdravje. To je polna antioksidantov, ki so znani kot katehini, ki bo pomagala odplakniti toksine iz vašega telesa in čaj ima neverjetno pomirjujoč učinek, ki vam bo pomagal počitek in sprostitev.

2. Lemon voda

Sok limone spodbuja izločanje encimov, ki pretvarjajo toksine v obliki, ki se lahko brez težav prenese po telesu. Pitje kozarec tvorijo alkalne limone vode zjutraj vam bo z veliko toksina boj vitamina C in uravnotežiti kislost hrano.

load...

3. Česen

Česen je lahko pomemben del vsake detox načrta. Česen ima močne antibiotične in protivirusno lastnosti, ki pomagajo znebiti telo škodljivih mikrobov. Vsebuje tudi bistvene žveplove spojine, ki bodo pomagali proces razstrupljanja.

4. Korenje

Korenje je zelo bogata z antioksidant imenovano glutation, ki pomaga pri razstrupljanju jeter, kot tudi vitamini A, C, B6 in K. Zamenjave bolj nezdravih prigrizkov za surovo korenje in bo še dolgo pot, da pomaga telesu pri razstrupljanju.

5. Jabolka

Jabolka imajo veliko lastnosti, ki pomagajo telesu, da detox. Dobiš vlaknin, vitaminov in številne druge snovi, ki so mu v pomoč proces detox, vključno flavonoidov in terpenoide. Jabolka prav tako spodbujale nastajanje žolča, ki pomagajo toksine procesa jetra skozi telo.

load...

6. Brokoli

Vse zelenicah so dobre za vas, ampak brokoli ima nekaj zelo posebne lastnosti. To je veliko antioksidantov in encimov, ki pomagajo osvoboditi svoje telo in obdržati svoj prebavni sistem učinkovito deluje.

7. Avokado

Avokado včasih slab sloves, zaradi maščobe, ki jih vsebujejo, vendar je to maščoba je dobra maščob in je lahko dejansko pomaga zmanjšati raven holesterola v telesu. Prav tako so polna antioksidantov, ki bodo pomagali prevoz strupe iz telesa.

8. Laneno

Laneno seme so čudovito hrano, ki se lahko dodajo toliko različnih jedi in napitke, kot dobro. Zagotavljajo vlaken, da vaše telo potrebuje, da se veže skupaj in vročine, toksine stran, kot tudi bistveno zdrave omega - 3 maščobnih kislin.

9. Regrat

Regratove lučke niso sestavni del prehrane večine ljudi, vendar jih zagotavljajo nekatere velike koristi za zdravje, za tiste, ki jih jedo. Lahko dodate liste za solato in se bo bogat vir mineralov in antioksidantov, in podpira čiščenje prebavnega sistema in jeter.

10. Grenivke

Grenivka okus čist in osvežujoč in bodo čisti in osveži telo preveč. Ena sama porcija grenivke vsebuje 70 miligramov jeter čistilen spojine, glutation, kot tudi vrsto pektina, ki je bil prikazan na zniževanje holesterola.

Katera druga hrana vam je všeč, da jedo za razstrupljanje telesa?

Vas prosimo, da delite svoje zdrave nasvete prehranjevalnih v komentar oddelku spodaj.

load...