Top 10 kuhalnih nasvetov in trikov za tiste, ki so novi pri kuhanju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Top 10 kuhalnih nasvetov in trikov za tiste, ki so novi pri kuhanju

Top 10 kuhalnih nasvetov in trikov za tiste, ki so novi pri kuhanju

Ni vsakdo je rodil kuhar in nekateri so precej prestraši misel kuhanje svojo hrano. Ampak, tukaj je malo skrivnost za vas: to ni tako težko, kot nekateri ljudje radi, da bi ven! Če ste novi na kuhanje, tukaj je nekaj osnovnih nasvetov, da boste začeli. Berite naprej in kmalu boste lahko šumenje do svoje okusne, zdrave jedi v vaši kuhinji.

1. Začnite z osnovami

Ne skoči naravnost v in poskusite in kuhamo s tremi hodi obrok za vse svoje prijatelje! Začnete z nekaj zelo preprostih receptov in jih najprej preizkusiti sami. Nekateri tastiest jedi so najmanj zapleteni in imajo nekaj sestavin v njih. Izdelava preproste jedi, za začetek, vam bo pomagal izvedeti, kaj okusi gredo dobro skupaj.

2. Ne odvrne napak

To se bo zgodilo. Ti bo dal svoje srce in dušo v posodo, ki odkrito, izgleda in okusa povsem odvratno. Ne dovolite, da vas nehaj, čeprav, saj ima vsak kuhar svoje napake.

load...

3. Nakup v osnovah

Lahko pa vsako jed v okusnejše jed z le nekaj osnovnih sestavin. To ne stane veliko kupiti izbor zelišč in začimb, na primer, in potem lahko začnejo eksperimentirati z okusi, z dodajanjem ti za vsako jed, ki jo kuhamo.

4. Ni nujno, da so sveže hrane

Sveže sestavine so najboljše, vendar ne vsakdo ima čas za pripravo vse sveže. Zamrznjena zelenjava in nekaj vnaprej pripravljene sestavine so v redu za uporabo in jih bo veliko manj priprav, ko ste prvič uči kuhati.

5. Nakup pravega orodja

Še eden od koristnih nasvetov za kuhanje in triki je za nakup pravih orodij. Ne bo vam treba vso opremo za profesionalno kuhinjo, vendar boste potrebovali nekaj osnovnih orodij, ki vam začnete na vašem kuhanje avanturo. Vsaj eden ali dva noži kakovosti; chef so dobra ideja. Bodo pripravo hrane veliko lažje, kot poskuša zmanjšati stvari z majhnim, topim nožem.

load...

6. Ali uporabljate recepti

Kupi nekaj osnovnih receptov knjig ali iskati recepte na spletu. Vsakdo mora nekje začeti, zato ne bodite sramežljivi o pridobivanju pomoč. Obstajajo obremenitve namige in nasvete na spletu: od tega, kako dolgo traja, da mehko zavre jajce, kako kuhati, kot Michelinovo zvezdico kuhar.

7. Ampak, ne bojte se eksperimentirati

Še eden od veliko nasvetov za kuhanje in trikov je, da igra in eksperimentiranje s kuhanjem. Uporabite recepte za navdih in za usmerjanje, vendar ne bojte se poskusiti svoje pletenine na njih. Če menite, da malo česna bi šel tudi s posodo, nato pa ga poskusite. Vi ste kuhanje za vas in okusi vsakogar so različni.

8. Ne preveč kuhati stvari

Pogosta napaka, da veliko ljudi, ki so novi v kuhanju, da je prekuhajo stvari, predvsem zelenjavo. Veliko sestavin lahko uničil prekuhavanje, zato skrbno preverite svoje čase in, v večini primerov, manj je najbolje, tako za okus in za prehrano.

9. Vprašajte prijatelje in družino

Vsakdo ima svoje malo kuharske nasvete in trike, in lahko veliko naučimo s spraševanjem okoli. In ne pozabite, da je tvoja mama klic; ona je delala to kuhanje stvari veliko dlje, kot ste!

10. Uživajte kuhanje

Najboljši del nasvet za novega kuharja mora biti: se zabavajte! To ni tako težko, da se naučijo osnov, pa boste izvedeli, ko gredo skupaj. Vrgel nekaj sestavine v ponvi, nato dodamo nekaj zelišč in začimb in boste presenečeni nad tem, kaj lahko prišli do.

Katere so vaše najljubše kuhanje nasveti in triki?

load...