Top 10 nasvetov o tem, kako pridobiti težo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Top 10 nasvetov o tem, kako pridobiti težo

Top 10 nasvetov o tem, kako pridobiti težo

Z vsemi nasveti, ki je opletal o tem, kako izgubiti težo, bi kdo misli, da so vsi prekomerno telesno težo! Ampak, veš kaj? Nekateri ljudje bi dejansko želeli, da dajo na nekaj teže. Kaj ti ne želijo storiti, čeprav je, da gredo na dieti hitre hrane in čokolade, ki jih želijo pridobiti težo zdravo. Če želite, da dajo na nekaj kilogramov, in ostanejo na zdravo prehrano, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako pridobiti težo:

1. Osnove

V bistvu, da dajo na težo, morate zaužiti več kalorij, kot ste kurjenje. To ne pomeni, da boste morali, da bi sedel doma in popivanje jesti! Moraš začeti porabijo več višjih kalorij hrane na redni osnovi, da postopno pridobijo večjo težo.

2. Jejte pet ali šest obrokov na dan

Če jeste manjših obrokov, bolj pogosto, potem vam bo pomagal počutili udobno polni ves čas. Če se potrudiš, da bi dobili vse vaše prehrane v enem ali dveh obrokov na dan, nato pa se bo vaš želodec bo prilagajanje na velike kose in vam pove, da ste polni, prezgodaj.

load...

3. Dodajte več kalorij s hrano

Še en dober namig o tem, kako pridobiti težo je, da dodate več kalorij s hrano. S spremembo sestavine v hrani, lahko poveča kalorij, brez občutka napihnjenosti. Poskusi dodajanje rezino sira sendvič ali z uporabo polnomastnega mleka, kot pa posneto. To bo vse sešteti, ne da bi morali drastično spremeniti znesek, ki ste jedli.

4. Naj vas ne premami junk food

Tudi ko boste iskali nasvete o tem, kako pridobiti težo, ne mika v jedo junk hrane. To vam bo pomagal postaviti na funtov, vendar pa bo tudi vas napolni z neuporabna kalorij in slabih maščob, ki bo na koncu še slabše za vaše splošno zdravje.

5. Snack na visoko kalorično, zdrave prehrane

Če se vam ne uporabljajo za jesti velikih obrokov, potem pa nenadno spremembo se boste počutili napihnjenosti in neprijetno. Poskusi, namesto, redno snacking med obroki na zdrave prigrizke, kot so oreški in sadje, ali toast in arašidovo maslo.

load...

6. Naj bo vaš prehrana uravnotežena

Čeprav bi radi, da se na krovu kalorij, je še vedno pomembno, da se ohrani zdravo in uravnoteženo prehrano. Ne obupajte na kalorij hrane nizke dosegljive; še vedno potrebujemo ravnotežje hrane iz vseh različnih skupin živil.

7. Kaj pijete bo pomagal tudi

Kaj pijete vam bo pomagal pridobiti težo preveč. Morate si redno uživanje vode, vendar poskusite pitje bolj kalorične pijače, kot so mandljevo mleko, sveže sadne sokove in sveže narejene napitke, kot tudi.

8. Vaja

Pravica vrsta vadbe vam bo pomagal zgraditi svojo mišično maso. Izogibajte vzdržljivosti usposabljanja in visoke intenzivnosti interval usposabljanje, da se boste izgubili težo, vendar teža usposabljanja in aerobna vadba bo pomagalo pretvoriti hrano v mišice, tako dolgo, kot ste dovolj jesti.

9. Ostanejo hidrirani

Še vedno pa je treba, da ostanejo hidrirani, in tudi, če pijete več mandljevo mleko, sadni sok in druge pijače, ki jih še vedno potrebujejo svoje osem kozarcev na dan vode preveč. Poskusi, da ne pije vode tik pred obrokom, čeprav, ali vode, ki jo bodo napolnili in da jeste manj.

10. Bodite dosledni

In končno, še en dober nasvet o tem, kako pridobiti težo mora biti skladna. Tako kot z dieto, boste morali, da se držijo na to, da pridobijo težo preveč. To je lahko koristno, da dnevnik hrane, tako da lahko vodijo evidenco o kalorij, ki ga porabijo. Daj mu nekaj časa, čeprav, to lahko traja tudi več mesecev, preden začnete, da vidite razliko v svojo težo.

Katere so vaše najljubše nasveti za pridobivanje teže?

load...