Top 10 poletnih vrečk za telovadnico | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Top 10 poletnih vrečk za telovadnico

Top 10 poletnih vrečk za telovadnico

Kaj nosite v telovadnici vrečko postane še bolj pomembno v poletnih mesecih, še posebej, če hočeš, da gredo naravnost v telovadnico v pisarni, tako da tukaj je deset fitnes torba essentials, ki vas bo hidrirani, gorivo in pripravljen za delo, kot pa tudi nekateri, ki so dobro imeti vse leto:

1. Povratne steklenice vode

To je vedno pomembno, da ostanejo hidrirani, še bolj pa v poletnih mesecih, vendar ne vsakdo želi piti iz vodnjaka; tako bistven za marsikoga je zanesljivo posode za vodo, prednostno steklenica, ne plastična; na ta način si lahko svojo pijačo in napitkov z vami.

2. Po treningu prigrizki

Pack nekaj prigrizkov za po treningu preveč, za dopolnitev nekaj te energije, ki ste jih bomo delali off. Skrbite, da bo svež in naj bo enostavno; oreški in sadje, da velike in preproste po treningu prigrizke, ali fizična, dodatek prosta energija bar.

load...

3. Hitro suho brisačo

Morda si mislite, da je brisača le brisačo, vendar pa bi bilo narobe! Poskusite z hitro suhe brisače, za po uporabi telovadnice. So veliko bolje za odpravo vlage iz vašega telesa in vam ne bo nadev razmočen brisačo nazaj v telovadnico vrečko.

 4. 2-in - 1 prhanje

Poskusite in obdržati nered v telovadnici vreči na minimum z uporabo kombinacije izdelkov, kot dva v enem gel za prhanje. Osvežili in šampon vaše lase z enim izdelkom, bodo prihranili nekaj prostora in nekaj, da vse pomembne teže.

5. Bodite prave čevlje

Vaši čevlji niso le modni izjavo, zato se prepričajte, da nakup prave vrste za vadbo. Vrsta čevlja bo različna, odvisno od vrste vadbe, tako da ne pojdi za najlepši par, se posvetujte s svojim lokalnim športno trgovino, da bi našli najboljše tiste, ki so primerni za vaš slog vadbo.

load...

6. Športni modrček

Glede na višino podpore, ki jih potrebujete, lahko naložba v dobre kakovosti športni modrček dobro vredno. Če nameravate iti v telovadnico vsak dan, potem pa nakup, vsaj, da sta bila dobra ideja, da se je mogoče oprati in sušenje, medtem ko nosijo drugi.

7. Nekaj ​​za branje

Hoja po tekočem traku lahko postane dolgočasno, tako da lahko knjigo, revijo ali e-bralnik pomaga, da bi prekinil dolgčas. Ni vsakdo je oboževalec kanalov, ki jih kažejo v večini telovadnicah in sploh, vam bo dala priložnost, da dohitijo na dobri knjigi preveč.

8. Vzemite svojo glasbo

Ne pozabite na svojo glasbeno pretakanje napravo in slušalke. Glasba je lahko zelo pomembno, še posebej, v mirnem telovadnici, kjer ne veš veliko ljudi. To vam bo dala več motivacije, da nadaljuj z vadbo za dlje časa. Če nimate svoje najljubše predvajanja samo še, potem pojdite na Youtube in tip v iskalno somethings, kot so: "najboljša vaja predvajanja" ali "vaja motivacijski seznam predvajanja", in uživajte v športu, pri odkrivanju nekaj novih funky melodije.

Monitor 9. Srčnega utripa

Lahko dobite veliko več od vadbe za nosiš monitor srca. Ko uporabljate monitor, lahko natančno spremljate, ko ste dosegli zadostno srčni utrip za hujšanje in kardiovaskularnih koristi. Ogledate si lahko tudi, če delate ven preveč težko.

10. Visi toaletna torbica

Viseči toaletni vrečke lahko resnično bonus v telovadnici vrečko. Lahko paket je polna potovalnih velikih posodah šampon in tuš izdelkov, imajo veliko žepov in vam ni treba skrbeti, da jih postavi na klop, jih lahko obesite v tušem ali v omarico.

Kakšne so vaše poletne fitnes torba essentials?

load...