Top 10 prednosti raztezanja vaje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Top 10 prednosti raztezanja vaje

Top 10 prednosti raztezanja vaje

Ko imate ta odsek, prva stvar zjutraj, je razlog, da se počuti tako dobro je, da počne ste dobri. Raztezanje sprošča mišice in poveča pretok krvi in ​​hranil na vaš hrustanec in mišice. Raztezanje izboljša tudi svojo fleksibilnost in vam pomaga, da ne pride do poškodb, zato se raztezajo stran, in uživajte v teh top deset koristi raztezanje:

1. Razgibavanje pomaga izboljšati držo

Prva prednost razteznimi vajami je boljša drža. Raztezanje sprošča mišice in je tesen mišice, ki so lahko vzrok za slabe drže. Ohranjanje dobre drže, ne samo vas naredi videti višji in bolj samozavestni, pa tudi blaži bolečine v hrbtu, vratu in ramenih.

2. Raztezanje pospešuje krvni obtok

Rahljanje mišice z dobro odsek lahko dramatično izboljša cirkulacijo. Dobro kroženje pomaga pri vseh svojih organov pravilno delovanje, spodbuja rast novih celic in to bo pomagalo stabilizirati krvni tlak.

load...

3. Raztezanje pospeši okrevanje po vadbi

Vrhunski športniki vedno raztezajo, preden jih opravljajo, ker je raztezanje in popuščanje mišic, izboljšuje učinkovitost in vzdržljivost med vadbo in pospeši proces okrevanja po njej.

4. Redne raztezanje vaje povečati fleksibilnost

Prednosti raztezanje so številni in eden od njih je izboljšana fleksibilnost. Kot boš starejši, vaše mišice strožje in zmanjšanje dolžine, ki povečuje možnosti za poškodbe in zmanjša svoj obseg gibanja. Redno se razteza bo pomagalo, da vaše mišice močne in zdrave, in to vam bo pomagal ohraniti prožnost v telesu.

5. Raztezanje lajša stres

Raztezanje sprosti napete mišice in vam pomaga, da se sprostite. Dejanje se razteza tudi vodi do sproščanja endorfinov v telesu, ki spodbujajo občutek umirjenosti in splošno dobro počutje. To je razlog, zakaj imajo dober odsek, preden greste v posteljo, vam bo pomagal, da bi dobili dober spanec je.

load...

6. Razgibavanje izboljša raven energije

Če dnevi vlečenjem in se počutite utrujeni, potem bo odsek vas zbudi. Mišice pritrdite, ko smo dobili utrujeni in da nam daje občutek še bolj zaspan, tako stand up in narediti nekaj odsekih, in to vam bo pomagal hitro in učinkovito oživiti svoj raven energije.

7. Razgibavanje da vsakdanje gibanje lažje

Če, ko se sklonil, da poberem nekaj gor, včasih čutiti ostro bolečino v sklepih in mišicah, potem je treba narediti več raztezanje. Vodenje vaše sklepe in mišice voljna bo vaše vsakdanje gibanje lažje in manj boleče.

8. Raztezanje zmanjšuje bolečine v hrbtu

Eden od najpogostejših vzrokov za bolečine v hrbtu je zaostritev mišice v spodnjem delu hrbta. Lahko lajšanje stresa na hrbtenico, s tem mišice zategovanja, povzročeno z rednimi nazaj raztezanje vaje.

9. Razgibavanje izboljša atletske sposobnosti

Aritmetična na tej točki je zelo preprosta. Če so vaše mišice že sklenjene pogodbe, ki ga, recimo, 20%, potem bodo 80% učinkovita med vadbo samo. Redna raztezanje bodo sprostili 100% vaših mišic, zato boste imeli 100% mišice na voljo med vadbo.

10. Raztezanje izboljša svojo uspešnost v postelji

Ne samo, da raztezanje vaje so ena od stvari, priporočenih za ljudi, ki trpijo zaradi osteoporoze, ampak tudi zaradi povečane prožnosti in mišične moči, ki jih pridobijo od raztezanje, boste opravljajo veliko bolje v spalnici, to je še ena velika prednost za raztezanje!

Ali vam je všeč raztezanje? Katere druge ugodnosti raztezanje želite dodati na ta seznam?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...