Top 10 zdravih pijač | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Top 10 zdravih pijač

Top 10 zdravih pijač

1) Voda.

Očitno je, da začnemo z vodo, ker nič ne more pa jih primerjate z njim! Voda pomaga trenutek ven strupe iz sistema, izboljšuje prebavo in pospešuje metabolizem. Voda je zelo pomembno snov za zdravo delovanje našega telesa. To je priporočljivo piti vsaj 8 kozarcev vode na dan, za moške, še več.

2) Pomarančni sok.

Pomarančni sok je bogat z vitaminom C, ki je močan antioksidant; lahko pomaga izboljšati in okrepiti delovanje imunskega sistema, ščiti telo pred različnimi boleznimi, vključno z rakom in katarakta, povečuje raven dobrih ravni DHL holesterola.

load...

3) pesa sok.

Sok rdeče pese ni zelo priljubljen, vendar je to zelo koristno. Najdete sok rdeče pese v trgovinah z zdravo hrano, je mešanica doma ali ga zmešajo z drugimi sveže sadje in zelenjavo "sokov. Pesa je bogata z vitamini in lahko izjemno izboljša vaše splošno zdravje, znižanje krvnega tlaka, povečanje vzdržljivosti in povečanje vaš imunski sistem.

4) Hot Chocolate.

Ta okusna pijača, ne samo, da lahko pomagajo izboljšati posameznikovo razpoloženje, zahvaljujoč proizvodnjo serotonina, ampak tudi ščiti pred boleznimi srca, ker kakav je bogat z antioksidanti, ki pomagajo zaščititi telesne celice pred oksidativnimi poškodbami. Ko govorimo o vročo čokolado, mislim tisto, ki vsebuje vsaj 60% kakava.

load...

5) Različne napitke iz svežega sadja in zelenjavo.

Ali ste vedeli, da je pitje sveže narejene sadje "ali zelenjava" napitek enako kot piti svežo solato, z eno samo razliko - kar je napitek je veliko hitreje in lažje, kot bi solato. (No, vsakdo ima njegov / njen lasten okus.) Sveže smoothie lahko postane vaš prefekt zajtrk, malico ali pozno ponoči "amuse bouche". Jagodičevje in agrumi so bogati z vitaminom C; banane okus okusne in imajo visoko kalija; korenje, ohrovt, zelena in kumare se lahko meša v čudovito vitaminov napolnjene pijačo. Takšne sveže napitke lahko pomaga očistiti telo, vas obogati z vitamini in tudi, napitke so najboljša hrana za izgubo Wight; Zato poskrbite, da boste pogosto si privoščite s to okusno darilo narave - svež napitek! To je zelo enostavno narediti napitke doma, samo vrgel svoje izbrane sveže sestavine v vaš mešalnik in pritisnite gumb. Lahko dodate nekaj jogurt ali ledu po vašem okusu. To je zelo enostavno, zdravo in okusno! Izogibajte se nakupu ustekleničene sokove in napitke, ker pogosto vsebujejo sladkor in so veliko natrija.

6) Metin čaj.

Metin čaj stoji tudi močna na seznamu zdravih napitkov. Spodbuja prebavo, pomaga sprostiti mišice in pomiri živčni sistem, zato lahko meta čaj v veliko pomoč za tiste, ki se borijo nespečnost.

7) Granatno jabolko sok.

Ta sok lahko obogatijo svoje telo z vitamini in antioksidanti, ki imunski sistem močnejši in bolj odporna na bolezni, preprečevanje raka, bolezni srca in vnetje. Granatno jabolko sok lahko pomaga normalizirati zdravo delovanje srca in lahko pomagajo okrepiti krvne žile. Samo se prepričajte, da je vaša šipek sok ni pakirano s sladkorjem, v nasprotnem primeru pa lahko imajo nasproti ugoden učinek. Skrbno preverite sestavine.

8) Ginger pijačo.

Lahko dodate svež košček ingverja vsem čaja ali pa pijačo v celoti iz tega neverjetno zaklad matere-narave. Postavite nekaj tankih rezin ingverja v skodelico vroče vode in dodamo malo medu, počakajte nekaj minut in vaš napitek je pripravljen! Ingver je znano, da imajo zelo močne zdravilne učinke, izboljšuje prebavo in tudi, lajšanje bolečine (bolečine v želodcu ali artritična bolečina, na primer), zahvaljujoč je protivnetno.

9) Zeleni čaj.

Zeleni čaj je eden izmed najbolj znanih in najbolj zdravih pijač na svetu. Bogata z antioksidanti, lahko zeleni čaj pomaga zaščititi svoje telo pred tveganjem raka in srčni napad, boj proti prostim radikalom in krepitev imunskega sistema.

10) Lemon pijačo.

Topla limonina voda pijačo lahko postane vaš popoln jutro napitek, ki vam pomaga zagon dan čudovito. To lahko pomaga očistiti vaše telo, krepi imunski sistem, ravnovesje pH vrednosti, ti energijo in celo, ki vam pomaga, da izgubijo težo. Samo stisnite polovico limone v kozarec s toplo vodo, dodamo nekaj medu (lahko dodate nekaj namiznih žlic sok aloe vera, ki je prav neverjetno, bogato z vitamini, zdrava pijača) in vaše jutro energijski napitek je pripravljen! Piti prva stvar zjutraj pred nekaj poješ. To je odlična pijača, da začnete svoj dan in da lahko postane dober nadomestek za jutranjo kavo.

Katere so vaše najljubše zdrave pijače? Delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...