Učinki pomanjkanja spanja: kako pomanjkanje spanja lahko sabotira vaš videz? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Učinki pomanjkanja spanja: kako pomanjkanje spanja lahko sabotira vaš videz?

Učinki pomanjkanja spanja: kako pomanjkanje spanja lahko sabotira vaš videz?

Pomanjkanje spanja naredi več kot le malo utrujen naslednji dan, lahko tudi znatno vplivajo na to, kako izgledaš. Ne verjamete? Potem si oglejte na teh deset načinov, da lahko pomanjkanje zdravega spanja sabotaže vaš pogled:

1. To bo povečalo svojo težo

Pomanjkanje spanja vpliva na sposobnost vašega telesa za upravljanje svojo težo. Študije so pokazale, da, če ne boste dobili dovolj spanja ponoči, potem ste več kot 20% bolj verjetno, da postanejo debeli.

2. Vaša koža bo videti dolgočasno

Pusta koža je še ena od neprijetnih posledic pomanjkanja spanja. Če ne boste dobili dovolj spanja, bo zagotovo imel velik vpliv na vašo kožo. Čez nekaj časa, bo pomanjkanje spanja povzroči, arterije, da postane nezdravo in da bo povzročila ne dovolj krvi dobili na kožo. Kaj šele škodljiv učinek, ki bo imel na vaše tveganje za razvoj bolezni srca.

load...

3. To bo pospešilo znake staranja

Vpliv pomanjkanja spanja tudi pospešeno staranje. Ne dobi dovolj spanja bo povečalo inflacijo v koži, kar bo pospešilo proces staranja. Vaša koža bo bolj nagnjeni k gub in hrapavosti in drugih kožnih bolezni, kot so rosacea, je bolj verjetno, da se pojavijo.

4. Ne bo tako nagnjeni k nasmeh

Svetel nasmeh je morda koli dekletov najboljši sredstvo. Če ste utrujeni, vam bo veliko manj verjetno, da omamljanje ljudi s tem čudovitim nasmehom. Let 'lice; ki želi, da se nasmehnem, ko se počutijo bolj kot gredo nazaj v posteljo ?!

5. Dobili boste temne kolobarje pod vašimi očmi

Seveda, posledice pomanjkanja spanja ne ustavi tam, in eden od njih so temne kolobarje pod očmi. Lahko jih prikriti, lahko celo pride kumare, da bi jih odstranili, vendar bi bilo veliko bolje, če jih ne boste nikoli dobili! Eden od glavnih vzrokov za temne kolobarje pod očmi je preprost pomanjkanje spanja. Dobili spodobno shuteye in vam ne bo treba iskati zdravil za temne kolobarje pod očmi.

load...

6. Ne boste počutili kot telovaditi...

To je neke vrste krožno, da bo pomanjkanje spanja vpliva na vaš videz, ampak je res vseeno. Če ne boste dobili dovolj spanja, ne obstaja način, da boste imeli energijo za delo ven. Ta je vezan na vplivajo na vaše fitnes ravneh in, končno, kako izgledaš.

7. Enostavno: več spanja dobiš, bolj privlačna pogledaš

2017 Študija, objavljena v British Medical Journal, je pokazala, da so ljudje precej bolj privlačna pogledal po dobrih osem ur spanja. Pomanjkanje spanja preprosto ne pomeni, da boste videti dobro!

8. Mirovanja zmanjša gube

Vpliv pomanjkanja spanja tudi povečano gube. Ko spimo, smo se potijo ​​več, kar dejansko zmanjšuje gube na koži. Vlage na koži, čez noč, zgladi črte v koži in jih naredi manj opazne. Priporočilo strokovnjakov je, da bi vsi dobili, vsaj sedem ur spanja vsako noč.

9. Ni dobili dovolj spanja povzroči, da jedo vse napačne stvari

To ni samo vaš apetit, da pomanjkanje spanja povzroča; to tudi naredi hrepenijo vse narobe katere vrste hrane. Ko ste utrujeni, bo vaše telo začetek povedal, da potrebujete več energije, kar pomeni, da več maščob in sladkorja, ki se res ne potrebujete.

10. Ti bo nesrečna tako in tako!

In največji vpliv, da pomanjkanje spanja bo imela na vas je, da ne bo najsrečnejši zajček na svetu! Lahko traja vse ličila in spa tretmaje, ki so vam všeč, vendar je ena stvar, ki si jo res lepa, je vaša budna, Mjehurast, osebnost. Torej, ne izgubijo, da zaradi pomanjkanja spanja!

Ali veste, nekatere druge posledice pomanjkanja spanca?

load...