Vodnik po novicah za meditacijo: 10 nasvetov o tem, kako meditirati za začetnike | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Vodnik po novicah za meditacijo: 10 nasvetov o tem, kako meditirati za začetnike

Vodnik po novicah za meditacijo: 10 nasvetov o tem, kako meditirati za začetnike

Reci "meditacije" in mnogi ljudje začeli razmišljati menihov, petje in oblaki kadila, vendar meditacija ne gre samo za to. Meditacija je način quietening svoje misli za nekaj časa, sprostitev in občutek sedanjost. Veliko ljudi, ne samo duhovni guruji ali menihi, našli veliko koristi kratek čas meditacije v svoj dan. Če ste novi v meditaciji ali pa so se spraševali, kaj je vse okoli, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako dobiti največ meditacije:

1. Sedite vzravnano

Naš prvi namig o tem, kako meditirati za začetnike je, da se naučijo, kako sedeti vzravnano. Saj ni treba, da sprejme telo upogibanje joga predstavlja za posredovanje; najpogostejši položaj za meditacijo je samo sedel na tleh. Sedi s prekrižanimi nogami na tleh ali na kavču je najbolj udoben, nato pa sedel vzravnano, z glavo je videti naravnost naprej in sedi visok.

2. Počasi in postopno sprostite vsak del telesa

Zaprite oči in si svojo pot skozi telo, se postopoma sprošča vsak del. Začnite z nogami na rokah in nogah, razmislite o njih in jih sprostite. Delo svojo pot do svojega telesa, sprostitev vsak del kot greš, dokler ste sproščeni vaš obraz, vrat in oči preveč.

load...

3. Osredotočite se na svoje dihanje 

Še en nasvet o tem, kako meditirati za začetnike je, da se naučijo, da se osredotoči na dih. Dihajte globoko, vendar tiho, polnjenje pljuča z vsakim dihom. Občutite, kako se zrak tiho teče v in iz vašega telesa, kot si dihati, ves čas držimo sami sproščeni in mirni. Nekateri ljudje priporočajo štetje svoje vdihov, ki vam pomaga ohraniti vašo pozornost.

4. Ne nemirno! Ostanite pri miru in tiho

Ostanite mirni, še vedno in tiho in se zavedati svoje okolice in hrupa okoli vas, vendar ne reagirajo z njimi, samo se zaveda.

5. Bodite svojo pozornost na eno stvar

Naslednji namig o tem, kako meditirati za začetnike je, da počiva vašo pozornost na eno stvar, ali eno samo mantro, da ustavi svoj um tava okoli. Ta stvar je lahko tudi del prijetnega pomirjujoča glasba, svojo mirno dihanje ali predmet, in to je razlog, zakaj boste slišali nekaj ljudi, ki meditirati petje ali brenčanje.

load...

6. Naj bo vaš um postal miren

Zdaj, ko je vaše telo sproščeno in imate mantro, da se osredotoči na, lahko pustite vaš um postal miren in miren preveč. To pomeni, da poskuša prezreti misli in skrbi, da bodo prišli na misel, da jih nežno potiska na stran in da se vaš um, da postane jasno.

7. Kako dolgo bi morali meditirati za?

Ni prav ali narobe, koliko časa za meditacijo, ampak kot začetnik, boste morda želeli začeti s samo pet ali deset minut, vsako sejo. Kot ste postali bolj uporabljajo za meditacijo, lahko pa želite povečati dolžino svojih sej.

8. Najti čas za vadbo meditacijo vsak dan, saj vaja dela mojstra!

Še en dober namig o tem, kako meditirati za začetnike je, da načrtovati čas za meditacijo vsak dan. Ko prvič začnete meditacijo, bi se počutili čudno in malo nerodno, ali celo neumno, ampak kot ste še naprej vaditi, boste ugotovili, da meditacija postane bolj in bolj uporaben. Če si v prahi pet minut na dan, da bo dovolj, da se uporablja za prakso meditacije.

9. Kje lahko meditirate?

Lahko dejansko meditirati kjerkoli, ampak začetniki navadno lažje meditirati doma. Ko boste postali bolj uporabljajo za to, lahko poskusite meditirati na avtobusu, vlaku ali sedi zunaj v parku.

10. Zaključna sejo meditacije

Ko ste pripravljeni, da končate sejo, bi svojo pozornost nazaj na tukaj in zdaj, počasi. Odprite oči počasi in nežno začel premikati svoje roke, noge in roke okoli in, ko ste pripravljeni, počasi spet vstati.

Vas prosimo, da se glasi 10 pomembne stvari, ki jih morate vedeti o meditaciji TUKAJ.

Ali imate druge nasvete o tem, kako meditirati za začetnike?

load...