Vsako dekle naj poskusi 10 velikih športov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Vsako dekle naj poskusi 10 velikih športov

Vsako dekle naj poskusi 10 velikih športov

Ni bilo tako dolgo nazaj, da so nekateri športi, kjer izključna domena moških, zdaj pa, na srečo, skoraj vsak šport je odprt za oba spola. Ne dobijo pokritost na televiziji tega bi morali, vendar pa so sedaj nekaj krasnih ženskih nogometnih ekip, kriket ekipe in celo ženske boksarice. Igranje šport je veliko bolj zabaven način dela, in to je veliko lažje, da ostanejo motivirani preveč. Prav tako spoznal nove prijatelje in uživajte malo prijateljskega tekmovanja. Tukaj je deset fantastični športni katere menimo, da vsaka punca bi morala poskusiti, vsaj enkrat.

1. Nogomet

Ali ste vedeli, da je angleška nogometna zveza prepovedala igranje nogometa žensk v katerem koli od nogometnih razlogov njenih držav članic in da prepoved je bila v veljavi vse do leta 1971? Danes, čeprav je nogomet žensk igral prav po vsem svetu, in če ste dovolj dober, bi lahko celo postal profesionalni nogometaš.

2. Tenis

Ženski tenis je eden šport, da ne bi dobili veliko medijske pozornosti, čeprav Ženski tenis Association, organizira organ za tenis strokovnih žensk, je bila ustanovljena samo z Billie Jean King leta 1973. Ali si samo še knockabout na občinskem sodišču prijatelj ali pa ga bo nekoliko bolj resno in se pridružijo klubu, tenis res dober način za ohranjanje fit in je zelo zabavno preveč.

load...

3. Plavanje

Plavanje je šport, ki lahko popolnoma vsakdo uživa, ne glede na svojo starost in ne glede na sposobnosti. Spravi se dol na vašem bazenu in boste našli organizirane seje za vse vrste stvari in to ni vse o plavanju gor in dol po dolžini bazena. Plavanje daje skoraj vse mišične skupine v telesu vadbo, tako da je odličen način, da si v formi, skozi vse leto.

4. Tek

Namesto da bi se sami, zakaj ne pridružite teče klub in sodelujejo na tekmovanjih? Poglejte na Google in boste verjetno našli tekaški klub v bližini, da vas. Niso vse o pripravah na olimpijske igre; mnogi poskrbi za začetnike in za zabavo tekačev preveč.

5. Squash

Če iščete hitro tempu igre, ki jo igrajo skozi vse leto, potem bi squash je igra za vas. Squash je še en šport, ki ga lahko samo za zabavo, ali si lahko bolj resno, če želite. Squash klubi imajo običajno dobro socialno plat njih preveč, zato je dober način za spoznavanje novih prijateljev.

load...

6. Golf

Veliko svežega zraka in nekaj dobrega, vendar ne preveč energično, vadba je tisto, kar boste dobili, če boste pridružili golf klub. Nekatere od znanih golf klubov lahko v draga strani pripadajo in mnogi so dolge čakalne sezname, vendar je večina velikih mest in mest imajo na voljo občinske igrišč za golf in vožnje območja.

7. Odbojka

Odbojka je šport, da boste ugotovili, se igra na večini športnih centrih in to je super, brez stika, ekipni šport, ki lahko uživajo vsi. Ti bi verjetno morali, da se pridružijo klubu igrati, vendar je večina klubov pa še sej za začetnike, če ste nikoli igral igro. Telesnemu kaznovanju, da je žogo je tudi čudovit način, da jezo sprostil in izpustil nekaj te potlačeno agresijo!

8. Cricket

Kriket je še ena izmed tistih športov, ki se uporabljajo, da je moški ohraniti, vendar je zdaj svetovnega razreda sceno uspešno žensk kot dobro. Prva zabeležena igra kriket žensk je dejansko igral že v 1745, tako da moški mora imeti ugrabljena šport nekje ob progi. Če vas zanima, preverite vaše lokalne pomoči časopisov na spletu za svoje najbližje kriket klub, ki ima gospe ekipo.

9. Badminton

Badminton je šport, lahko celo igrajo v vašem dvorišču, če je vaš dvorišče dovolj velika, da ustavi ste nenehno izgublja perjanico žogico čez ograjo in v sosedovo dvorišče, ki je. To je tudi igra, ki se lahko odrasli in otroci igrajo skupaj, tako da se lahko cela družina pridružijo. Če ga želite vzeti bolj resno, obstaja veliko badminton klubov in v zaprtih prostorih sodišč preveč.

10. Borilne veščine

Obstaja preveč borilne veščine našteti vse, od nežno tempu Tai chi, da manj kot nežno strela boks. Kot tudi dobro vadbo, lahko borilne veščine pomaga tudi stanje ljudi v mislih, kot dobro in da bi razvili svojo duhovno plat preveč. Poleg tega, da ni nikoli nobene škode v dekle ne vedo, kako skrbeti za herpes v zapleteno situacijo.

load...