Zakaj je spanje gola boljše za vas? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Zakaj je spanje gola boljše za vas?

Zakaj je spanje gola boljše za vas?

Veliko ljudi je odraščal spi v pižami, ko so bili otroci, tako da samo opravi na ta način, ampak spi gola ima veliko prednosti, ki jih morda še nikoli niso niti pomislili. Za eno stvar, brez pižame, boste hladilnika in ga bo lažje urediti vaše telesne temperature v toplih nočeh in boste spali veliko bolje, ko ste kul. Obstaja tudi nekaj presenetljivih zdravstvene koristi spi gola, in to je samo veliko lažje skočiti v posteljo nude, kot je, da bi našli in dal na pižami. V teh dneh centralno ogrevanje, res ni potrebe za nas, da nosijo Nočna, tako da gredo naprej in dal mu gre. Tukaj je deset koristi spi gola.

1. To je dobro za vašo kožo

Ko spiš gola, saj omogoča, da zrak, da se na kožo, tako da lahko diha bolje. Vaša koža je ujet v obleki ves dan, tako da lahko to storite z nekaj svežega na zračni noč. Sleep nag in boste ugotovili, da pomaga pri kožnih kot akne na hrbtu, in športnika stopala, saj je koža dobi priložnost, da se posuši ven pravilno.

2. Spiš bolj razumno

Pomanjkanje spanja lahko povzroči vse vrste zdravstvenih težav, vključno z zvišano raven stresa in tesnobe. Ko si spal na golih bo vaša telesna temperatura nižja, ki vam bo pomagal bolje spali. Če ne dobijo preveč toplo v noč, je tudi veliko lažje, da se ohladi z odstranitvijo posteljo zajema, ali poking nogo izpod listov.

load...

3. Uravnava hormone v telesu

Ohranjanje kul ponoči spi nag omogoča tudi vaše telo za uravnavanje ravni melatonina in rastnih hormonov. Ko nosiš obleko v postelji, lahko vaše telo postane preveč vroče in ki preprečuje, da bi telo pravilno uporabo teh hormonov, ki lahko dejansko pripelje do vas staranja hitreje.

4. Zmanjšuje raven kortizola

Spanje v golih bo tudi pomagajo znižati raven kortizola v telesu čez noč. Visoka raven kortizola, ki je znana kot stresnega hormona, lahko privede do tesnobe, povišanega krvnega tlaka in lahko se boste hrepenijo hrano in povzroči, da na teži. Spanje gola omogoča vaše telo ohladi pravilno in da se bo zmanjšala raven kortizola.

5. Poleg tega bo povečala svojo samozavest

Spanje gola bi tudi pomagal priti čez vsako vprašanje zaupanja telo, ki ga lahko imajo, in da vam bo dala več samozavesti. Spanje brez pižame bodo dobili bolj uporabljajo za lastno telo in da ste manj v zadregi glede tega. Poskusite in se lahko celo, da začnete sebe in svoje telo bolj cenijo.

load...

6. To je prav tako veliko lažje

Ko ste prenehali nošenje pižame v posteljo, pred spanjem samo postane tako veliko lažje. To vam bo prihranilo denar, saj vam ne bo več treba kupiti pižame, ali pa jih operemo in boste imeli manj stvari urediti preveč. Morda boste želeli, da opere svoje posteljnina bolj pogosto, vendar to ni nič, če ga primerjamo z vsemi drugimi koristmi boste dobili od spanje v gola.

7. Boste dobili boljšo cirkulacijo

Nosi ni oblačil v postelji bo tudi omogočilo kri za nemoten pretok po telesu, ki bodo dobili več kisika v možgane in vse vaše vitalne organe. V elastičen pas trakovi na pižamo, tudi če ga ne opazite, bo omejila pretok krvi, tako da spi nude bo veliko bolje za promet.

8. To lahko prepreči vnetjem

Oddajanje GET zraka v telesu bo tudi pomagalo preprečiti vnetjem. Če je vaš vaginalni območje je preveč toplo ponoči, da bo spodbujala kvas in bakterije rastejo, tako Rova svoje PJS se, da je vse zdravo tam preveč.

9. Lahko bi povečali svoj imunski sistem

Ko spiš gola s svojim partnerjem, stik s kožo-na-kožo, zmanjšuje proizvodnjo stresnega hormona kortizola v telesu in povečuje proizvodnjo oksitocina. Skupni učinek tega je, da vaše telo postane bolj sproščeno in da znižuje krvni tlak in povečuje učinkovitost imunskega sistema in procesov zdravljenja.

10. Vi počutili veliko bolje, v dopoldanskem času

Ko se zbudi iz spanja lahko noč v golih, se boste počutili bolj osveži in buden. Ne samo, da ste spali bolj razumno, ne boste postali tako vroče in prepotenih, tako da se boste počutili čistejši preveč. Lahko bi celo zmanjšati število dni, ki jih prebuditi hude las dan, saj bo potenje da vaši lasje mastni preveč.

Ali veste, druge koristi za zdravje, za spanje goli?

load...