Zakaj meditiranje vsak dan lahko izboljša vaše življenje? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Zakaj meditiranje vsak dan lahko izboljša vaše življenje?

Zakaj meditiranje vsak dan lahko izboljša vaše življenje?

Če ste se kdaj spraševali, kaj meditacija lahko stori za vas, potem pa pomislite, da takole: ste vedeli, da boste razmigali telo, da ste zdravi, ampak kaj lahko naredite, da bo vaš um v dobrem stanju? No, to je, če pride meditacija; to je izvajanju svoj um in ga uči, da je bolje spopasti z vsemi kaosa, ki je okoli sebe v vsakdanjem življenju. Meditacija pomirja um in se osredotoča svojo koncentracijo, tako da vam lahko pomagajo obravnavati bolje vzpone in padce v enem dnevu. Če niste prepričani, da je meditacija za vas, preberite deset načinov, ki bi lahko meditira vsak dan izboljšati svoje življenje.

1. Lahko bi vas videti mlajši dlje

Ljudje, ki meditacijo vsak dan, so veliko manj verjetno, da bo prizadeto zaradi stresa, in stres je ena od stvari, ki bodo dani skrbi črte na obrazu in gube na koži. Um poudarkom tehnike meditacije vam pomaga, da odstranite vso navlako iz možganov, in to vam bo pomagal sprostiti in za boljše obvladovanje stresa in napetosti življenja.

2. To vas naredi bolj pozitivna oseba

Še eden od čudovitih koristi meditacije je, da lahko meditacija vam bolj pozitiven pogled na življenje in bolj pozitivne samopodobe. To vam pomaga, da izravnati negativne misli v tvoji glavi in ​​potisnite pozitivne tiste v ospredje. Ko ste prenehali s poudarkom na negativov v vašem življenju, boste lahko dajo več svoje energije v pozitivne stvari in boste lahko dosegli veliko več.

load...

3. To vas bo pripeljala v sedanjost

Ko redno meditacijo, boste tudi ugotovili, da se lahko osredotoči na tukaj in zdaj veliko bolje. Ljudje, ki niso sposobni za to, znajdejo vedno ujeti v preteklosti in jih bolj skrbi, kaj se je zgodilo, potem delajo, kaj se dogaja sedaj. Meditacija vlaki vaš um, da bo bolj prisotna, in to pomeni, da boste bolj zavedajo, kaj se dogaja okoli vas vsak dan.

4. Postali boste bolj ustvarjalni

Naslednja eden od bajen koristi meditacije je, da boste postali bolj ustvarjalni, saj meditacija vam omogoča povezavo z vašo podzavest, in to je, če vse najboljše ideje prihajajo. Ko se boste naučili, kako se vključiti v podzavest, boste ugotovili, da ste lahko prišli do več ustvarjalnih rešitev za probleme, in boste imeli ideje, da bi si nikoli mislil, preden. Mnogi slavni ljudje so rekli, da so izkoristiti v svojo podzavest idej, od Bude Einstein.

5. Boste bolje spali

Eden od glavnih razlogov, da ljudje ne morejo spati pravilno je, da so njihove misli brenčanje z različnimi nadležnih misli, da ne more ven iz svoje glave. Meditira uči, kako nadzorovati svoje misli in kako jih pomiriti. Če meditirate, tik preden greste v posteljo, se boste lahko počistite nered oblikujejo svoje misli in boste imeli veliko bolj mirno in globlji spanec.

load...

6. Postali boste bolj povezani

Meditacija vam lahko pomaga tudi za boljše povezovanje z okolico in z drugimi ljudmi. Z učenjem za nadzor negativne misli, kot so jeza, strah in strahu, bo vaš um postane jasnejši in boste lahko videli in za boljše razumevanje svoje okolice. Nekateri pravijo, da je to nekaj podobnega dvigovanje megle, in nenadoma, lahko zares vidijo in cenijo več, kaj se dogaja okoli vas.

7. To lahko zmanjša tveganje za bolezni srca

Obstaja tudi nekaj več, na zemlji, da se zdravstvene koristi, pridobljenih iz meditacije. Meditacija lahko zmanjša srčni utrip in zniža krvni tlak, ki je lahko le dobra novica za vaše srce in ožilje. Biti sposoben nadzorovati svoja čustva bolje vas bo mirnejši in da bi lahko pomagala, da boste prenehali z razvojem hipertenzija in težave s srcem.

8. To vam bo dala več energije

Še ena od velikih prednosti meditacije je, da vam bo dal več energije. Ko meditiramo, dihate boljše in da je, v kombinaciji s sproščujočo smislu, da je meditacija, se bo povečal pretok krvi in ​​kisika po telesu. Kot tudi, da bi lahko bolje ponoči spati, boste tudi ugotovili, da imate veliko več energije čez dan preveč.

9. To bo povečala svojo samozavest

Ko meditirati vsak dan, boste postali bolj samozavestni in bolj prepričani o svojih sposobnostih. Ne boste več čutili potrebo, da se nekdo drug in boste imeli veliko več samozavesti. Osvobodi se vseh negativnosti v tvoji glavi, tudi negativne misli, ki jih imate o sebi, bodo povečali svojo samozavest ni konec.

10. Se boste počutili bolj izpolnjena

Vse te koristi meditacije kombiniranega vam bo pomagal, da se počutijo bolj izpolnjena. Ko redno meditiramo, se boste počutili bolj v nadzor nad sebe in ki vam lahko pomaga pri vsem, od svojega osebnega življenja za svoje delo. Veliko ljudi, iz vseh družbenih slojev, prakse meditacije, tako da ga je šel, in videli, kaj meditacija lahko stori za vas.

Ali veste, druge koristi meditacije?

load...