Zdravstvene prednosti masaže: 10 razlogov za masažo enkrat na čas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Zdravje nasvetov

Zdravstvene prednosti masaže: 10 razlogov za masažo enkrat na čas

Zdravstvene prednosti masaže: 10 razlogov za masažo enkrat na čas

Številka ena razlog, zakaj naj bi dobil masažo je - se počuti super! Ampak, če boste potrebovali nekaj več izgovorov, da uživajo dolgo, sproščujočo masažo, tukaj je deset več veliko razlogov, zakaj naj bi vsi dobili masažo, vsaj enkrat v nekaj časa:

1. To zmanjšuje anksioznost in depresija

Boljše razpoloženje je prva izmed čudovitih zdravstvene koristi masaže. Medtem ko sta depresija in anksioznost pogosto zdravijo z zdravili in psihoterapijo, lahko masaža izkaže, da je prav tako učinkovit za nekatere ljudi. Masaža spodbudi pravilno dihanje in sprostitev, ki lahko pomirjajo stran vse tiste negativne misli in strahove.

2. Izboljšuje cirkulacijo

Izboljšana cirkulacija je še ena od zdravstvenih koristi masaže. Masaža bo izboljšal pretok kisika in prehrane do tkivnih celic, in to povečanje v obtoku bo ublaži utrujenost, splošna bolečine po vsem telesu.

load...

3. Izboljša držo

Dobro, profesionalno opravljeno masaža bo tudi pomagalo izboljšati svojo držo. Pomaga, da vlak svoje mišice, da bi sedel v pravilnem položaju, ki izboljša njihovo sposobnost za podporo kosti v telesu in vas vodijo v boljšem položaju.

4. To vam pomaga, da si opomore od poškodbe

Masaža pomaga pri celjenju poškodb hitreje in izboljšuje obseg gibanja v mišicah. Prav tako lahko pomaga, da bi prekinil do brazgotin, ki daje tako mišice in kosti izboljšala gibanja.

5. To lahko pomaga pri preprečevanju bolezni in uveljavljajo škodo

Masažo pomaga, da se sprostite telo in mišice, to pomaga, da se prepreči poškodbe med vadbo. Brez tega lahko mišice postanejo napete in so zato bolj nagnjeni k sev.

load...

6. Pomaga telesa detox

Zdravstvene prednosti masaže tudi telo detox. Skozi proces gnetenje in pritiska masažo, so toksini sprosti iz tkiv in več kisika kroži po telesu. Masaža sprošča nevarne strupe iz tkiv, ki jih je nato mogoče sprati z vodo.

7. Lajša bolečine

Izurjeni maser lahko lajšanje bolečin migrene, artritis in celo raka. Masaža povečuje pretok krvi, pomaga, da blokira receptorje bolečine živčnega sistema in izboljšuje mobilnost v sklepih.

8. Zmanjšuje odganjanje

Masažo lahko bistveno zmanjša videz brazgotin. Z masažo območje z operacijo ali poškodbe prizadeti, lahko napredne tehnike masaže pomagajo tudi tvorbo kolagena in glajenje brazgotin.

9. To povečuje fleksibilnost in mobilnost

Masaža je ena izmed največjih načine za izboljšanje prožnosti. Po blagodejno masažo, se boste počutili kot nova oseba! Vaš spoji bodo počutili bolj prilagodljiv in vaše mišice bodo počutili sproščeno. Masaža močno izboljša prožnost in to vam bo pomagal gibati, bend in dvignite stvari, brez občutka bolečine.

10. To se počutite odlično

Masaža lajša proč bolečine, lajša stres in vas postavi v boljšem razpoloženju. Ko je koža masirati, da povzroči, da se telo sprosti endorfine, ki so hormon, ki lajša bolečine in izboljša razpoloženje. Odličen način, da se sprostite in počitek!

Ali veste, nekatere druge zdravstvene koristi masaže?

load...